Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Már 2015-ben visszatérhet a rockzenéhez Ritchie Blackmore

0406blackmoreJoe Lynn Turner már korábban is elejtett pár célzást azt illetően, hogy hamarosan ismét összeállhat Ritchie Blackmore-ral. Az énekes most további részleteket is elárult: eszerint állítólag már idén megtörténhet a hamarosan 70 éves gitárzseni visszatérése a rockzenéhez, már persze ha felesége, Candice Night nem szól közbe...

„Nagyon fűti már a vágy, hogy nyomjon egy kis rockot, és ősszel össze is fogunk jönni", mondta Turner a Classic Rocknak a napokban. „Ritchie tényleg, tényleg készen áll a dologra, és remek formában is van ehhez. Abban nem vagyok biztos, hogy Rainbow-újjáalakulás lesz-e ez az egész, netán valami remake. Bár utóbbit nem szeretném, mert a tökéletes dolgokat nem lehet tovább fejleszteni."

Turner szerint már korábban is többször előrehaladott tárgyalások folytak a Rainbow feltámasztásáról, de a Blackmore's Night miatt mindegyik megfeneklett egy idő után. „Sokmillió dolláros megállapodásokat készítettünk elő a Live Nationnel: először egy kéthónapos turnéval nyitottunk volna, de készült volna 3D-s HD mozi meg minden más is, aztán hirtelen be kellett fejeznie a lemezét", mondta az énekes, aki most is nyitva hagyta a kiskaput, amikor arról kérdezték, lát-e esélyt a tervek összedőlésére. „Ritchie-ről beszélünk, haver... Ha a felesége vagy az anyósa nem áll az útba... Na, tőle kurvára megbolondulok. De megtörténhet a dolog, tényleg van rá esély." Azt illetően, hogy ki más vehet még részt a projektben, JLT két basszer, Jimmy Bain és Bob Daisley nevét dobta be a kalapba.

Továbbra sem tudjuk eldönteni, hogy Joe csak magát akarja reklámozni, avagy tényleg tárgyal Blackmore-ral a folytatásról. Az mindenesetre bizonyos, hogy pár éve David Coverdale is több körben egyeztetett Ritchie-vel egy esetleges közös munkáról, ám végül ebből sem lett semmi. Az ebben a hónapban 70. születésnapját ünneplő Ritchie utoljára 1996-ban jelentetett meg hard rock-lemezt a Ritchie Blackmore's Rainbow Stranger In Us Alljával, azóta kizárólag feleségével közösen zenélt a Blackmore's Night projektben.

 

Hozzászólások 

 
+3 #8 Claudius Oltarimanus 2015-04-07 02:56
Ha komoly a dolog, nem bánnám ha még várnának vele egy évet. A román menedzserünk távlati tervei között szerepel meghívni a Blackmore's Nightot a jövő nyárra a besztercei középkori fesztiválra. Ha sikerülne az ügylet, akkor reális esély mutatkozna arra, hogy egy színpadon muzsikáljak a Mesterrel! :-))))
Idézet
 
 
+4 #7 kaffer 2015-04-06 21:14
Ha már soha többet nem pendít meg egy igazi rock riffet, akkor is a legnagyobbak között van. / nálam a legnagyobb /
Nem tudom eldönteni, hogy kell e egy új Rainbow, vagy jobb meghagyni a szép emlékeket, de majd az "öreg" eldönti hogy mit akar.
Idézet
 
 
#6 Zsotti 2015-04-06 20:09
Minek?!
Idézet
 
 
+6 #5 bogar 2015-04-06 13:25
Idézet - pumpika666:
Idézet - Gábor:
Kár volt 20 évet elcsesznie erre a 's Night projektre.
Elég lett volna 5-6 is...

beza! a rainbow utsó lemeze 95-ben jelent meg, azóta csak bohóckodik, lelke rajta, de 4-5 évente kiköphetett volna magából egy rainbow cuccot


Fene tudja, hogy mi a jó ilyenkor!? Vannak olyan kortársai Blackmore-nak, akik még ennyi idősen a színpadon rockerkednek, és valljuk be, hogy a szánalmasság határát súrolják. Ő legalább meghagyott magáról egy képet a rajongóiban, hogy egy életerős fickó. Most már lehet, hogy csak egy totyakos vénember matatna a húrok között.
Letette már ő a névjegyét vastagon.
Idézet
 
 
+1 #4 pumpika666 2015-04-06 11:38
Idézet - Gábor:
Kár volt 20 évet elcsesznie erre a 's Night projektre.
Elég lett volna 5-6 is...

beza! a rainbow utsó lemeze 95-ben jelent meg, azóta csak bohóckodik, lelke rajta, de 4-5 évente kiköphetett volna magából egy rainbow cuccot
Idézet
 
 
+6 #3 Gábor 2015-04-06 10:28
Kár volt 20 évet elcsesznie erre a 's Night projektre.
Elég lett volna 5-6 is...
Idézet
 
 
+8 #2 bogar 2015-04-06 08:45
Majd, ha Blackmore nyilatkozik, akkor fogom komolyan venni.
Idézet
 
 
+1 #1 BSND 2015-04-06 06:47
Már nem ez az első nyilatkozat Blackmore kapcsán amiből az szűrhető le, hogy igazából a b. neje nyomatja nagyon ezt a Blackmore's Night-dolgot.

Lehet, hogy ha kicsit tökösebb lenne Ritchie bátyó, akkor már évek óta megint hard rockot nyomathatna?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.