Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

MaNGoD: új emberekkel folytatják

Változások történtek a ManGod Inc. háza táján: a csapat felállása alaposan átalakult, miután Persoczki Gábor és Bacsa Gábor útjai is elváltak a többiekétől. Most azonban kikristályosodott, milyen leosztásban folytatják tovább.

„Bizonyára sokaknak feltűnt, hogy a ManGod.Inc mint zenekar az utóbbi időszakban nem nagyon volt aktív koncertezés terén, bár a próbahelyen folytak a munkálatok, de sajnos nem sikerült közös nevezőre jutnunk, hogy mi volt az ok, az Perso facebookos nyilatkozatából kiderülhetett mindenki számára", áll a banda közleményében. „Természetesen mi sem örültünk annak, hogy ez így alakult, de elfogadtuk a döntését, és a megerősítését abban, hogy ennek ellenére a MaNGoD, mint zenekar tovább működjön. Sajnos Bacsa Gábor gitárossal sem alakult úgy a közös munka az elmúlt időszakban, ahogy azt egyébként a kezdetek kezdetén kialakítottuk. Ezért döntöttünk úgy, hogy inkább új arcokat keresünk a zenekar folytatásához. Az elmúlt pár hónap nem szólt másról, mint a megfelelő tagok felkutatásáról."

A jelenlegi, februárra kialakult MaNGoD felállásban Hunyadi Zoltán énekel, Viniczai Szabolcs dobol, Szinger Szabolcs és Kecskés Péter gitároznak, a basszusgitárosi posztra pedig egy régről ismert underground arc, Virág Zoltán, azaz az egykori Necropsia Alese került. „Gőzerővel dolgozunk az új MaNGoD anyagon, aminek az eredményét még a tavasz folyamán a nagyközönség elé tárjuk. Elég termékenyek a próbák, nagyjából egy lemeznyi dalvázlat már összeállt, jelenleg a finomítások zajlanak, első körben egy EP-re koncentrálnánk", mondja a csapat, akik már fel is vették Zoli énekével a The Floodot. Utóbbi a facebookos oldalukon meg is hallgatható.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.