Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Májátültetésre szorul Mike Williams

0218mikeAz utóbbi hónapokban először Phil Anselmo, majd Randy Blythe állt a színpadon az Eyehategod frontján, és mint most konkrétan is kiderült, sajnos nagy a baj: a banda énekese, Mike Williams életmentő májátültetésre szorul.

Gyűjtést szervez férje májátültetésére és az ezzel kapcsolatos kiadásokra Michelle Maher-Williams, Mike Williams felesége. Az Eyehategod énekesének sürgősen szüksége van a beavatkozásra, miután az elmúlt két évben még magához képest is rettenetesen leromlott az állapota. Mike, aki közismert drog- és alkoholproblémákkal küzdött az évek során, két évvel ezelőtt került kórházba, és májzsugort állapítottak meg nála: ezután nagyon komoly életmódbeli változásokat eszközölt, de az Eyehategod 2015-ös európai turnéja után ismét kórházi kezelésre szorult. Ezután majdnem egy évbe telt, mire ismét színpadra állhatott, ám a körút vége felé közeledve eszméletlen állapotban találtak rá szállodai szobájában Kentuckyban: kómába esett, de pár nap után magához tért. Ezután a szakemberek megállapították: mindenképpen májátültetésre lesz szüksége.

A 48 éves Mike-ot idén októberben ismét sürgősségire szállították, miután vért hányt és belső vérzései voltak, mind máj-, mind vesefunkciói összeestek. Most már ismét jobban van, de a kórházat biztosan nem hagyhatja el, amíg nem kap új májat: jelenleg donorra vár. Mivel gyógyszerköltségei havi csaknem ezer dollárra rúgnak, és egyéb járulékos költségek is nehezítik a helyzetet, felesége most egy YouCaring oldalon kér segítséget a rajongóktól, mert egyedül nem tudják kifizetni az ápolási költségeket. Jó hír, hogy a célnak fellőtt 50 ezer dollár mindössze néhány nap alatt összejött.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.