Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Maderrel és Boecklinnel készíti első önálló lemezét Ivan Moody

0714ivanIllusztris társakkal dolgozik első albumán Ivan Moody, a Five Finger Death Punch énekese: nemcsak a Devildriver überdobosát, John Boecklint, hanem a Machine Head első felállásának gitárosát, az évek óta stúdiós szakemberként dolgozó Logan Madert is megnyerte a projekthez.

„Még nincs kész, rászánom az időt”, mondta Moody a The Jasta Showban. „Most teljesen tele van a naptárom, és mivel a Five Finger Death Punch az elsődleges prioritásom, meg persze a rajongóink, szóval rossz időzítés lenne most elfordulni ettől. Így aztán lépésről lépésre haladok, és majd megjelenik, amikor megjelenik… Olyan emberekkel dolgozom a zenén, mint John Boecklin és Logan Mader, aki az első lemezünkön hangmérnökösködött, és fantasztikus gitáros.”

Ivan korábban már elárulta, hogy az önálló anyaghoz elsősorban olyan ötleteket gyűjtöget, amelyek a Five Finger Death Punch repertoárjában nem feltétlenül férnének bele. Ez azonban garantáltan nem fog kijönni belátható időn belül, hiszen jövőre máris érkezik a Death Punch következő albuma.

 

Hozzászólások 

 
#1 matheusthemaggot 2014-10-23 18:59
A FFDP-nak jót tenne már egy kiadós szünet. Lassan kezdem magam úgy érezni, mint a Soulfly-al kapcsolatban. Meg azért kíváncsi lennék mit hozna össze Moody 'egyedül', bár megérzésem szerint nem nagyon fog eltávolodni a bevált recepttől.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.