Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Machine Head: új dal és Ignite feldolgozás a Record Store Dayre

1003mhEgy új dal demóverzióját és egy feldolgozást is kihoz az április 19-ére eső idei Record Store Dayre a Machine Head. A csapat e hónaptól stúdiózik az új lemezen, a szóban forgó speciális kiadvány pedig bakelit kislemezen jelenik majd meg.

Killers & Kings című új dalának demóverzióját és az Ignite Our Darkest Days / Bleeding dalának feldolgozását adja ki egy speciális bakelit single formájában idén április 19-én a Machine Head: Robb Flynnék így tisztelegnek az idei Record Store Day célja előtt. „Emlékszem, amikor a thrash színtéren nőttem fel, mindig hallani akartam a dalok demóváltozatait is. Ezeket fel kellett kutatni. Szerencsére a Jim nevű haverom nagy kazettacsereberélő volt, így aztán volt egy rakás Metallica és Exodus demónk meg bootlegünk olyan dalokról, amelyek hivatalosan aztán csak évekkel később jelentek meg. Az Exodus Pleasures Of The Flesh lemezének gyakorlatilag minden hangját el tudtam játszani két évvel azelőtt, hogy az album megjelent. A Slayer Reign In Bloodját is ismertem három hónappal a megjelenés előtt: még a dalok előtti beszámolásokra is emlékszem! A barátaimmal mindig ki is elemeztük a felvételek erényeit, és a demó természetesen mindig jobb volt!”, nevet Robb. „És persze mindig menőbb valamit ismerni azelőtt, hogy egyáltalán kijönne a lemez. Szóval most mi is megtesszük mindezt értetek!”

A nyár végére várható új Machine Head lemeznek egyelőre nincs címe, de pár dalcím (Killers & Kings, Beneath The Silt, Ojos De La Muerte, Sail Into The Black, Night Of The Long Knives) már régóta ismert: ezek mellé legutóbb a Back From The Grave iratkozott fel. A csapat korábban már többször elmondta, hogy rövidebb dalokat írnak, mint az utóbbi anyagokon, ám Robb szerint ez sem volt feltétlenül koncepció.

Alább megtekinthető egy videó, amint a csapat tagjai háttérvokálokat rögzítenek az Ignite dalhoz.

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 Sárvári Gábor 2014-02-04 21:08
Hááát . . . Jó lesz ez is! Egyenlőre, de még nagyon messze a nyár vége!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.