Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Lépjetek ki a Twitterről, menjetek ki a lakásból, és szagolgassatok virágokat”

0914slipknotKomplett baromságnak minősítette Corey Taylor, hogy a Slipknot új lemezéről elsőként bemutatott The Negative One dal a tavaly decemberben kirúgott Joey Jordisonról íródott volna. Az énekes szerint a rajongóknak néha szívnia kellene egy kis levegőt ostoba kombinálgatások helyett.

„Nekem ez eddig még csak eszembe sem jutott!”, mondta Corey a brit Metal Hammernek, amikor arról faggatták, valóban Joey Jordisonról íródott-e a The Negative One dal, aminek szövegsorait valóban lehet akár így is lehet értelmezni, főleg a volt dobos mezszáma fényében. „Ennyire kibaszottul őrültek az emberek! Amikor meg azzal jönnek, hogy a szövegben szerepel minden betű, ami kiadja a Joey Jordison nevet, csak annyit tudok mondani: jézusom, baszd meg! Az embereknek inkább rendszeresen ki kellene kapcsolódniuk… Már a videó kapcsán is hallottam hülyeségeket, hogy Joeyról van szó, de ez az egész tényleg kurva vicces már. A lényeg: ez az új lemez egy sztorit mesél el, ha nem is feltétlenül kronologikus sorrendben, de ide-oda ugrálva. Méghozzá a zenekar utolsó négy éves történetét, Paul halálától kezdve egészen odáig, hogy kiléptünk a stúdióból. Akadnak dalok, amik a feszültségről szólnak, és a bennünk rejlő negatív tulajdonságokról, de ezeket sem konkrétan Joeyról írtuk. A The Negative One pedig konkrétan rólam szól, nem pedig Joeyról, éppen ezért is szerepel benne a your choices are the negative one and me sor. Ugyanez áll a The Devil In I-ra is.”

Taylort persze nem zavarja a kombinálás a rajongók részéről. „Szeretem, hogy a közönségünk szenvedélyes, de jézusom, menjetek már ki a kibaszott lakásból egyszer az életben! Lépjetek ki a Twitterről, szagolgassatok virágokat, és jussatok el arra a pontra, ahol belátjátok, hogy ez az egész egy cseppet bolond dolog. A The Negative One rólam szól, pontosabban mindenkiről a zenekarban. Mindenkinek sok különböző oldala van, és amikor összejövünk, valami a zenénkben mindenkiből előhozza az őrült, sötét szarságokat. A dal témája, hogy ismét képesek vagyunk elfogadni ezt, és utat adunk neki, hogy előjöhessen a mondanivaló. Ha ugyanis nem így cselekszel, akkor ülsz a negatív dolgokon, elnyomod őket, ezek pedig utána tényleg nagyon rossz utakon törnek majd elő. Szóval a dal témája ezeknek az energiáknak a szabadon engedése.”

0826slipknotgreyA Slipknot ötödik nagylemeze .5: The Gray Chapter címmel jelenik meg október 21-én, rajta az alábbi dalokkal:

01. XIX
02. Sarcastrophe
03. Aov
04. The Devil In I
05. Killpop
06. Skeptic
07. Lech
08. Goodbye
09. Nomadic
10. The One That Kills The Least
11. Custer
12. Be Prepared For Hell
13. The Negative One
14. If Rain Is What You Want
15. Override (bónusz)
16. The Burden (bónusz)

A zenekar október végén nagyszabású metalfesztivált rendez a kaliforniai San Bernardinóban Knotfest néven, majd október 29-étől, Prepare For Hell címmel indulnak észak-amerikai turnéra a Korn és a King 810 társaságában.

 

Hozzászólások 

 
+11 #1 Abracadabra 2014-09-24 18:29
Na már megint kezdenek kombinálni. :D De Corey jól lereagálta az egészet. :D
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.