Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Lehet, hogy a For All Kings volt az Anthrax utolsó albuma

Világszerte nagy siker az Anthrax új albuma, az év elején megjelent For All Kings, és a zenekar hosszú lemezciklusát ismerve most jó ideig nem is reménykedik tőlük senki új dalokban. Charlie Benante dobos, a csapat fő dalszerzője szerint ugyanakkor még az is lehetséges, hogy soha nem készítenek folytatást…

0104anthrax

„Még azt sem tudom, hogy egyáltalán lesz-e következő album”, mondta Charlie az EonMusicnak. „Lehet, hogy ez az utolsó lemezünk. Én a magam részéről szívesebben fejezném be így, a csúcson.” Amikor a magazin visszakérdezett, hogy mindez az Anthrax végét is jelenti-e egyben, a dobos szerencsére nemleges választ adott: „Nem azt mondtam, hogy befejezzük a pályánkat, csupán annyit: lehet, hogy ez az utolsó albumunk. Mert most így érzem. Tudod, hogy megy ez: bizonyos sportcsapatoknál is összeáll az egyik évben a lehető legjobb leosztás, aztán következő évben visszatérnek, sokan hiányoznak a korábbi összeállításból, és tök szarok lesznek. Ezzel most nem azt mondom, hogy bárki is el fog menni a zenekarból, de az azért benne lehet a pakliban, hogy inspiráció már nem lesz egy új albumhoz. Szóval élvezzük most, ami van.”

Kétségtelen, hogy a zenekar a ’90-es évek végétől fogva már csak elég hézagosan adott ki albumokat: az első nagy kihagyás az 1998-as Volume 8 – The Threat Is Real! és a 2003-as We’ve Come For You All között következett be, ezt követően pedig egészen 2011-ig kellett várni a visszatérő Worship Musicra, igaz, közben elég sok minden történt is a bandával. Utóbbi album óta gyakorlatilag folyamatosan turnéztak, de így is az öt évet közelítette a kihagyás az idei anyagig, vagyis Charlie bizonyosan tudja, mit beszél.

Az Anthrax elvileg fellépett volna az idei FEZEN-en, de a koncertet végül lemondták, helyükre a Children Of Bodom ugrik be.

 

Hozzászólások 

 
+2 #2 homme 2016-06-16 09:34
faszért nem játszanak több dalt a két utolsó lemezről. vagy akármit ami nem a megszokott setlist.
Idézet
 
 
+4 #1 cifrakdaniel 2016-06-16 08:18
Scott a facebook oldalán azt írta 3 óraja, hogy mindenki nyugodjon meg, lesz még új Anthrax. Bár arról már játszhatnának több számot is előben..
Érdekességként állítólag az Anthrax hivatalosan nem lépett volna fel az ő részükről a Fezenen, legalábbis fb-n egy kommentben ezt válaszolták..de azért igyekezhetnének már hozzánk.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.