Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Last In Line: videók az első koncertről

0508lilAugusztus 3-án, a kaliforniai Fullertonban adta első koncertjét a Last In Line, a klasszikus DIO felállás hangszereseinek új zenekara, akik a Hurrican volt énekesével, Andrew Freemannel kívánnak igazságot szolgáltatni Ronnie James Dio örökségének. A koncertről alább megtekinthető pár felvétel.

Tavaly nagy felzúdulást keltett a Ronnie James Dio hívek körében, hogy Vivian Campbell gitáros, Jimmy Bain basszer, Vinny Appice dobos és Claude Schnell billentyűs a lassan három éve elhunyt énekes egykori klasszikus szólódalaival tervez koncertezni. Elsősorban Campbell jelenléte verte ki sokaknál a biztosítékot, hiszen a két évtizede a Def Leppardban üzemelő gitáros a DIO-ból történt távozása után többször is kifejezetten negatív éllel nyilatkozott Ronnie-ról, és nem is beszéltek soha többé egymással. A csapat eredetileg Wackenben debütált volna, de ez végül valami miatt nem jött össze, egy kaliforniai kisvárosban adták első, bemelegítő bulijukat a hétvégén, amelyet augusztus 8-ától néhány brit fellépés követ majd.

Ami a koncertprogramot illeti, Campbell januárban már elárulta, hogy biztosan játsszák majd a Holy Divert, a Stand Up And Shoutot, a Don't Talk To Strangerst, a The Last In Line-t, a Caught In The Middle-t, a Straight Through The Heartot, a We Rockot, az Egyptet, az Invisible-t és a Shame On The Nightot. Claude Schnell egy korábbi interjúja alapján a banda csak az első három lemez, a Holy Diver, a The Last In Line és a Sacred Heart legjobbjaira koncentrál majd, vagyis a Campbell távozása utáni korszakból nem akarnak előszedni semmit.

A kaliforniai koncerten nézőként Phil Collen, a Def Leppard másik gitárosa is részt vett, alább pedig pár részlet is megtekinthető.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.