Shock!

május 04.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Lassan, de biztosan készülget az új Extreme

A héten ismét sok szó esett az Extreme-ről, de nem a zenekar úgymond saját jogán, hanem Jack Black és Jimmy Fallon More Than Words klipparódiája miatt. A videó a csapat tetszését is elnyerte, hiszen ők is megosztották, tevékenységük azonban szerencsére nem merül ki ennyiben: Nuno Bettencourt egy friss interjúban elárulta, hogy íródnak az új dalok.

2008-ban jelent meg az Extreme visszatérő albuma, a kiválóan sikerült Saudades de Rock, és ugyan a zenekar rendszeresen turnézik azóta is – tavaly Párizsban mi is megnéztük őket –, friss dalokról egyelőre csak álmodozik a tábor. Nuno Bettencourt gitáros a Songfactsnek most elmondta: nem túl gyorsan, de azért dolgoznak a következő albumon. „Folyamatosan írok. Éppen most is stúdiózunk pár baráttal, akik emellett ráadásul dalszerzők is, és dolgozunk az új anyagokon. Szóval tényleg állandóan íródnak a dalok.”

Arról persze semmit sem tudni, mikor lehet mindebből kézzelfogható eredmény, hiszen a lemezt már tavalyra is megígérték egyszer. Reménykedjünk idén év végében…

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.