Shock!

május 03.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Kövek a zsebben: új dal a Necropsiától

Friss szerzeményt mutatott be a Necropsia. A csapattól a közeljövőben további új dalok is várhatók.

1024necropsia

Hosszú idő óta először jelentkezett friss dallal a debreceni Necropsia. A csapat tavaly decemberben aktivizálta újra magát, és két teltházas koncerttel ünnepelték meg a harminc éves jubileumot a Tankcsapda vendégeként, majd két ráadást adtak önállóan a Campus és a FEZEN fesztiválokon. A nosztalgiázás után azonnal terítékre kerültek a friss ötletek és új frontember is érkezett Katona Peti személyében (korábban Szeg, jelenleg Molto).

A Kövek a zsebben című tétel a csapat szerint egy ős-hardcore zúzda 2023-as megszólalással, necropsiás tálalásban. A dalhoz készült videó Virág Zoltán, azaz Ales basszusgitáros munkája. A zenekar a debreceni MMP Hangstúdióban több dalt is rögzített, amelyek megjelenése folyamatosan várható.

A csapat nagy erőkkel készül a két évvégi koncertre, ahol a Mélység és a Magány rítusai lemezek klasszikus dalai mellett több új dal is hallható lesz. A debreceni Roncsbárban december 28-án, a budapesti Instantban pedig december 29-én lép fel a csapat két figyelemre méltó vendégzenekar, a Hatred Solution és a Blackhoney társaságában. A bulikra a jegyelővétel már elindult.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#1 Equinox 2023-10-31 18:14
Ez tök jó. Ilyenek a lemezek is? A Mélységről meg Magány rítusairól itt olvastam a legtöbbet, de nem ismerem ezeket. Melyikkel jobb kezdeni?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.