Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

King: „Jeff a barátom volt, de nem igazán viselkedtünk így”

0701kerryjeffEgyre több részlet kerül nyilvánosságra a Guitar World magazin augusztusi számából, amelyben a Slayer tagjai és környezetük exkluzív interjúkban vallottak a május 2-án elhunyt Jeff Hannemanről és vele ápolt kapcsolatukról. Kerry King úgy fogalmazott: barátok voltak, de sosem a legközelebbi barátok – és szavai szerint ez elsősorban nem rajta múlt.

„Bármikor befejeztünk egy turnét, Jeff mindig hazament és elkülönült", mondta King a Guitar Worldnek. „Lakhattál tőle akár negyvenöt percre is, de amennyiben nem tartoztál a belső köreibe, nehéz volt vele kapcsolatban maradni. És számomra is beletelt néhány évbe, mire megértettem ezt. Egy ideig nem értettem, miért nem hív vissza, de ahogy idősebb lettem, rájöttem, hogy Jeff egyszerűen ilyen. Nem hinném, hogy a legjobb barátok lettünk volna. Talán mi álltunk egymáshoz a legközelebb a zenekarban, de sosem voltunk a legjobb barátok. Hogy úgy fogalmazzak, amit mindenki megért, olyanok voltunk, mint az üzleti partnerek. A barátom volt? Természetesen a barátom volt. De nem igazán viselkedtünk így. Legutoljára 2003 januárjában jártam a házában, amikor megnéztük a Raiderst a rájátszásban. Tudom, hogy ez most szörnyen hangzik, de valójában nem volt szörnyű. Egyszerűen csak ilyen volt a viszonyunk."

A Slayer június 26-ai tokaji koncertjéről itt olvashatsz.

 

Hozzászólások 

 
+4 #5 Idun 2013-07-01 17:56
Idézet - Roenick:
Szomorú ez nagyon! Amikor beteg volt Hanneman szinte semmi nyilatkozat nem volt vele kapcsolatban. Most meg csomó minen kiderül a kapcsolatukról, betegségről...stb. Hagyják már Békében nyugodni. Csináljanak lemezt inkább.


Egyetértek, szerintem is jobb lenne már békén hagyni Őt, felesleges feszegetni azt, hogy mennyit ivott, miért ivott (régebbi cikkek), meg hogy milyen zárkózott volt (mostani), ennek már semmi értelme. Inkább írnának sokkal jobb cikkeket Róla. Tudom, nem kötelező elolvasni, de azért tartom az első mondathoz magam, hiszen Ő már sajnos nem tud védekezni :( Nyugodj békében, Jeff :(
Idézet
 
 
+4 #4 Draveczki-Ury Ádám 2013-07-01 13:23
Csak a tisztánlátás kedvéért: ezek az általunk is idézett részletek egy, ismétlem, EGY magazinból vannak, amelyiknek exkluzív módon nyilatkozott a zenekar. Vagyis szó sincs arról, hogy telebeszélnék Hannemannel a médiát. Olyannyira nem, hogy az aktuális európai turnén például egyáltalán nem is adnak interjúkat senkinek.
Idézet
 
 
+2 #3 Roenick 2013-07-01 12:31
Szomorú ez nagyon! Amikor beteg volt Hanneman szinte semmi nyilatkozat nem volt vele kapcsolatban. Most meg csomó minen kiderül a kapcsolatukról, betegségről...stb. Hagyják már Békében nyugodni. Csináljanak lemezt inkább.
Idézet
 
 
+2 #2 Codename333 2013-07-01 11:51
hát King jól eltalálta....tényleg szörnyen hangzik...többé kevésbé és nekem legalábbis szörnyen hangzik. De ez a dolog ahogy egyre több érdekesség kerül elő úgy lesz egyre keserűbb.
Idézet
 
 
-1 #1 KoaX 2013-07-01 11:38
És a pénz marad az úr
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.