Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

King Bostaphról: „Felhívtam: Paul, ha most megkapod a melót, akkor ugye nem fogsz lelépni nyolc hónap múlva?”

Szeptember 11-én jelenik meg a Slayer új albuma, a Repentless, a zenekar pedig már koncertezik is az Egyesült Államokban a Rockstar Mayhem Energy Drink fesztiválturné headlinereként. Kerry King az aktuális interjúkban arról is beszélt, mi most pontosan a helyzet Paul Bostaph dobos és a kisegítő Gary Holt gitáros státuszával.

0630slayer

„Olyan félrevezető információk keringtek ezzel az egésszel kapcsolatosan a sajtóban, amik nem a Slayertől származtak", szögezte le King az Artisannak. „Rossz érzéseim vannak Dave miatt, mert nagyon rossz döntéseket hozott, miután nagyon rossz tanácsokra hallgatott. És baromi fura is volt nekem ez az egész, mert amikor Dave kiadta a nagy tirádáját a sajtónak, mi éppen a repülőn ültünk Ausztrália felé, és semmiféle választ nem tudtunk adni a dologra, és mire leszálltunk, már majdhogynem régi hírnek számított ez az egész. Ezért nem is reagáltunk akkor. De az a vicces, hogy az első üzenetem, amit a milliárd akkor érkezettből megnéztem, Paulé volt, szerintem még meg is van valahol. Annyit írt, hogy vissza akarja kapni az állását, nekem meg persze egyből az jutott eszembe, hogy miért is vennék vissza valakit, aki korábban kétszer már kilépett a zenekaromból? És ezt meg is kérdeztem tőle, miután próbáltunk, mert természetesen próbáltunk..."

Ennek megfelelően nem volt egyértelmű, hogy mindenképpen Bostaph lesz a dobos. „Ausztráliában Jon Dette segített ki minket, amiért állati hálásak voltunk neki, szóval őt is meg Pault is kipróbáltuk ugyanazzal a két új nótával, amire mindketten ugyanannyi időt kaptak megtanulni. Azt mondtam, itt vannak a paraméterek, lássuk, mi sül ki ebből. Aztán hirtelen megszületett Jeff egyik utolsó döntése a Slayerben: ő Pault akarta visszahozni. Én pedig nem szerettem volna szembemenni vele. Jézusom, annyira boldog voltam, hogy Jeff képes volt odafigyelni valamire, és döntést hozni, hogy szívem szerint tűzijátékot rendeztem volna, miközben hálát adok: köszönöm, Jeff végre csinált valamit! Mert én természetesen azt akartam, hogy vegyen részt mindenben, de nem volt képes rá. Itt viszont tudom, hogy Pault akarta, mert beszéltem vele, és azt hiszem, Tom is Paulra szavazott, szóval így már helyből kisebbségbe kerültem, nem számított, hogy én Pault vagy Jont akarom. Mielőtt közöltük volna vele a döntést, felhívtam Pault, mert amúgy végig jóban voltunk, sosem volt harag köztünk. Szerintem soha nem is kérdeztem meg tőle, miért ment el, de mindig a barátomnak tartottam. Ha úgy adódott, mindig lehívtam a bulikra, ittunk egyet, ilyenek. Szóval felhívtam: Paul, ha most megkapod a melót, bazmeg, akkor ugye nem fogsz lelépni nyolc hónap múlva? Ő meg: jaj, haver... Nem emlékszem, pontosan mit mondott, de az volt a lényege, hogy már sokkal felnőttebben gondolkodik, 50 éves elmúlt, nem akar más zenekarokban játszani. Én meg: oké, öreg, mert tényleg nem akarok már új zenésztársakat keresni, és ha ez így marad most már végig, kurvára fogok neki örülni. Tagokat csereberélni ugyanis kellemetlen dolog. A rajongótábor megkérdőjelezi miatta a tevékenységed értelmét."

Az OC Weekly egyébként arra is rákérdezett pár napja, hogy mi lesz a sorsa a bandában négy éve kisegítő Gary Holtnak. „Még Paul státusza sem rendeződött teljesen, nem azért, mert nem fontos számunkra a kérdés, hanem mert más dolgokkal foglalkoztunk", felelte Kerry. „Paul szerződésén már dolgoznak, de nem tudom pontosan, véglegesítették-e, csak azt, hogy folyik a papírmunka. Először ezt kellett rendeznünk, hiszen ő korábban már lehúzott tíz évet a zenekarban. A következő lépés pedig az lesz, hogy teszünk egy korrekt ajánlatot Garynek, ha maradni akar. Mert az is oké, ha nem akar maradni. De olyat biztosan nem kérnék tőle, hogy hagyja ott az Exodust, ez fel sem merül."

 

Hozzászólások 

 
+2 #10 Draveczki-Ury Ádám 2015-07-01 07:53
Idézet - Codename333:
.tán jobb lettt volna fizetni Lombardonk és nem ygerekes sunyi módon kirakni

Még szerencse, hogy egy lekötött, több tízezres nézettségű tengerentúli fesztiválturné előtt napokkal, másokat kényszerhelyzet be hozva (= zsarolva) több pénzt követelni cseppet sem gyerekes, sunyi dolog! ;)

(Mielőtt még: mindkét fél elismeri, hogy ez történt, ebben nincs vita.)
Idézet
 
 
+1 #9 Codename333 2015-07-01 07:46
hát pedig a jó öreg Paul legyen akármiylen jó dobos nem fog maradni :D ez az ember mindenhonnan kilép :D Neki sehol sem jó :D és ezt már bizonyította is.....ha nem is mostanában de pár éven belül tuti lelép :D Én örültem is meg nem is az érkezésének....részmegoldásnak érzem.....tán jobb lettt volna fizetni Lombardonk és nem ygerekes sunyi módon kirakni
Idézet
 
 
#8 Nagy Andor 2015-06-30 20:00
Idézet - Jézus:
Végre rájöttem. A körszakáll nem Slayeres, csak a rendes, ez a baj Lombardóval,


Akkor King bátyó is kezdhet izgulni! Igaz, az övé ilyen extra, de akkor is ahhoz áll közelebb.
Idézet
 
 
+11 #7 Jézus 2015-06-30 16:37
Végre rájöttem. A körszakáll nem Slayeres, csak a rendes, ez a baj Lombardóval,
Idézet
 
 
+9 #6 vova666 2015-06-30 16:32
Idézet - Creeping deeth:
Valoban kurva erdekes h minden nap beszamoljayltok rola ha ez a csoka bofog vagy fingik.

Nem kell idekattintani zmeg...
Idézet
 
 
+5 #5 Dead again 2015-06-30 16:21
" De olyat biztosan nem kérnék tőle, hogy hagyja ott az Exodust, ez fel sem merül."

Hát ne is!
Idézet
 
 
-21 #4 Creeping deeth 2015-06-30 15:39
Valoban kurva erdekes h minden nap beszamoljayltok rola ha ez a csoka bofog vagy fingik.
Idézet
 
 
+13 #3 valarmorgulisz 2015-06-30 15:28
Idézet - Matolcsy György:
Mindig is sejtettem hogy Dette tette el lab alol Hannemant...


Gyurikám! Nem áll jól a szemed sem. Félrenéztél valamit.

Egyébként természetesen befostam rajta :D :D
Idézet
 
 
+8 #2 Matolcsy György 2015-06-30 15:19
Mindig is sejtettem hogy Dette tette el lab alol Hannemant...
Idézet
 
 
+8 #1 keviny 2015-06-30 15:15
"amúgy végig jóban voltunk, sosem volt harag köztünk"

khm... csak nekem rémik egy interjú részlet a múltból, amikor Lombardo visszakerült a Slayer-be, hogy King valami olyasmit nyilatkozott, hogy soha többé nem akar olyan sunyi disznókkal játszani, mint Paul Bostaph?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.