Shock!

május 04.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Kill The Power címmel jön a Skindred új albuma

0429skindredKill The Power címmel jelenik meg hamarosan a Skindred új nagylemeze, amely immár az ötödik lesz a sorban a walesi ragga metal királyoktól. A zenekar júniusban ismét fellép Magyarországon, a tokaji Hegyalja Fesztivál színpadán.

„Az izgatottság kifejezés nem elég annak érzékeltetésére, mennyire várjuk, hogy rádobjuk a világra ezt a Skindred bombát!", mondta a brit Metal Hammernek Benji Webbe énekes. „A Kill The Power mindazoknak szól, akiknek elegük van abból, hogy mindig elnyomják őket, fel akarnak lépni a jogaikért, és elpusztítani mindazokat, akik rajtuk taposnak. Használjátok ezt a lemezt háttérnek a győzelemhez és az életetek visszaszerzéséhez! Tovább mi sem harcolunk a hatalom ellen, hanem simán elpusztítjuk!"

A Skindred legutóbbi albuma 2011-ben jelent meg Union Black címmel. Jó hír, hogy a tavalyi hegyaljás fellépés után a banda idén is ott lesz Tokajban: Benjiék június 27-én játszanak a fesztiválon, közvetlenül a Down előtt. Egyelőre még nem tudni, kijön-e addigra az új album, de valószínűbb, hogy nem.

Benjivel és Daniel Pugsley basszerrel tavaly készült interjúnkat itt olvashatod.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.