Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Kiadatlan Temple Of The Dog-felvételek jelenhetnek meg

1013totdMiután rendezték a master-szalagok körüli jogvitákat, elvileg semmi akadálya annak, hogy negyedszázados jubileumi újrakiadásban lásson napvilágot a Temple Of The Dog első albuma. Matt Cameron dobos szerint még akár az sem kizárt, hogy az albumra kiadatlan dalok is felkerüljenek.

A Mother Love Bone énekese, a herointúladagolásban elhunyt Andy Wood emlékére hozta össze a ’90-es évek legelején a Soundgarden és a Pearl Jam tagjaiból álló Temple Of The Dog formáció azt az emléklemezt, amelyet azóta is óriási becsben tart a Seattle-vonal minden híve. Az anyag master-szalagjai körül az utóbbi években akadt némi jogvita, ezt azonban pár hónapja rendezték, így hamarosan megjelenhet egy speciális újrakiadás – amelyet Matt Cameron dobos egy friss interjúja alapján mindenkinek érdemes lesz meghallgatnia. „Azt hiszem, vannak bizonyos alternatív változatok egyes dalokból, Chris Cornell pedig demókat is készített”, mondta a dobos a Radio.comnak. „És ezek a demók tényleg baromi jók, némelyikük egyenesen elképesztő. Tök jó lenne ezeket is kihozni, de alapvetően minden a minőségen múlik. Zenészként alapvetően azt szeretem, ha az emberek a befejezett produktumot hallják – nem perdöntő ez az egész, inkább csak amolyan filozófiai kérdés, ha mondhatom így. A zenealkotás folyamata művészként fantasztikus, de valamiféle magánszférának ebben is kell lennie.”

Matt ennek megfelelően nem hisz benne, hogy minden létező felvételt nyilvánosságra kellene hozni egy adott projekttől, viszont ebben az esetben bizonyosan érdekes lenne. Pontos paramétereket azonban egyelőre nem tudunk az újrakiadásról.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.