Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Kevin Sharp került Tompa helyére a Lock Upban

1125lockupKikerült a Lock Up soraiból a frontember Tomas „Tompa” Lindberg, és átadta a helyét Kevin Sharpnak, a Brutal Truth mesterének. Az új felállásban készülő következő album nyár elejére várható.

Az At The Gates újjáéledésével tulajdonképpen nem meglepő, hogy Tompa időbeosztásába már nem nagyon férnek bele a Lock Up kötelezettségei, így az énekes búcsút mondott régi cimboráinak. „Egy álomvilágban mindkét zenekarra lenne időm, de egoista húzás lenne a részemről, ha így is ragaszkodnék a dologhoz, a többiektől meg elvárnám, hogy folyamatosan nemet mondjanak a turnéajánlatokra csak azért, mert én nem érek rá”, áll Tomas nyilatkozatában. „Szerencsére egy közös grind-testvérünk, Kevin Sharp úr át tudja venni a helyemet, és ő bizony tökéletes választás: megvan hozzá a szíve, a szenvedélye és a hangja is. Emellett mióta az eszemet tudom, jóbarátja mindenkinek a csapatból. Hiányzik majd nekem ez a zene, a testvéri légkör, a rajongótábor és a közösen eltöltött jó idők is, de ez a döntés most a legmegfelelőbb a zenekar számára, és ez számít igazán.”

Az utód tehát egy másik extrém metal-kultfigura Kevin Sharp személyében, akinek már csak azért is lesz elég ideje a bandára, mert a Brutal Truth az idei év végével beszünteti tevékenységét. A zenekar máris dolgozik új nagylemezén, amely 2015-ben, vélhetően nyár elején jelenik meg egy egyelőre még meg nem nevezett kiadónál.

Kevin múlt hónapban már beugrott egy bulin Kolumbiában a Lock Upba, ami eszerint tesztkoncert is volt a csapat és új frontembere számára. Ennek felvétele alább megtekinthető.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.