Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Kettős tagcsere a pitbullt morogtató death metalosoknál

Shaun Glass basszusgitáros és Chuck Wepfer gitáros is kilépett a Broken Hope-ból. A két utód már meg is van, így a pár éve újjáalakult death metalosok zökkenőmentesen haladhatnak tovább.

Komoly változások következtek be az illinois-i Broken Hope-nál, akiket a basszer és az egyik gitáros is otthagyott. Shaun Glass és Chuck Wepfer a jövőben inkább másik zenekarára, a The Bloodline-ra kíván inkább koncentrálni, így búcsút intettek a csapatnak. A Broken Hope ezután Matt Szlachta gitárossal folytatja, akit a Chimairából és a Dirge Withinből lehet ismerni, az új basszusgitáros pedig Diego Soria a Disgorge-ból.

A Broken Hope 1991-ben jelentette meg Swamping In Gore című debütáló albumát, majd még három további sorlemezt adtak ki a Metal Blade-nél. A zenekar mindig is híres volt különleges brutalitásáról és beteg szövegvilágáról, amivel még a death metal színtérről is messze magasan kilógtak. Arról is elhíresültek, hogy 1995-ös Repulsive Conception albumuk egyik dalában egy pitbull is vendégszerepelt. A banda az 1999-es Grotesque Blessings lemez után feloszlott, majd 2010-ben alakultak újjá. A mostani felállásban a két említett új zenész mellett Jeremy Wagner és Glass mellett Damian Leski énekes, Chuck Wepfer szólógitáros és Mike Miczek dobos érdekelt. Visszatérő nagylemezük, a sorban hatodik Omen Of Disease tavaly ősszel jelent meg a Century Mediánál.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.