Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Joseph szerint Flanagan a színpadon akart balhézni

John Joseph, a Cro-Mags frontembere szerint egy szó sem igaz Harley Flanagan nyilatkozatából, amely szerint a banda alapító basszusgitárosa saját élete védelmében, egy támadás ártatlan áldozataként késelt meg két embert egy New York-i koncert előtt június végén.

„Először is: Harleyt senki sem hívta meg a koncertre", mondja Joseph. „Sőt, a CBGB Fesztivál szervezői többször is megmondták neki, hogy ne jöjjön. A passát a fesztivál egy másik eseményére kapta, ő azonban arra használta, hogy belógjon vele a mi bulinkra. Ha bármit is át akart volna beszélni velünk, hogy megoldja a problémákat, mint állítja, miért nem jött oda előtte? Nem, nem erről volt itt szó. Fel akart jönni a színpadra a buli alatt, és csinálni valami olyat, amivel sajtót generál magának. Nos, a nyilvánosságot végül is megkapta..."

Joseph szerint Flanagan sms-t írt az egyik szervezőnek, amiben azt tudakolta, mikor kezd a Cro-Mags, így tudták, hogy fel fog bukkanni. Éppen ezért jó előre szóltak a biztonságiaknak, hogy kezeljék a helyzetet. Flanagan húsz perccel a kezdés előtt letáborozott a zenekar öltözője előtt, és várt. „Előre szóltunk a biztonságiaknak, hogy jöjjenek oda, de nem jöttek. Tudtuk, hogy a csávó állandóan fegyverrel mászkál, a terve pedig az, hogy a passát arra használja fel, hogy feljusson a színpadra, miközben játszunk, és hallottunk egyet-mást, miket mondott odakint a közönségben, miután megérkezett. A Dimebag Darrell-lel történteket szem előtt tartva Mike (Michael Couls, a Cro-Mags jelenlegi basszere, akit Flanagan utóbb meg is sebesített) behívta az öltözőnkbe a kezdés előtt. Amikor Harleyt elkezdték átvizsgálni, hogy van-e nála fegyver, verekedés kezdődött, hárman a földre teperték, mire kést rántott, és szurkálni kezdett vele. Akkor sem volt hajlandó eldobni a kést, amikor végre megérkeztek a biztonságiak. És ezután jól el is verték, de nem az a három ember, aki előzőleg leteperte. És erre tucatnyi tanúnk van. A lényeg: mondták neki, hogy ne jöjjön, de mégis megjelent közvetlenül a kezdésünk előtt, fenyegetőzött, aztán megkéselt embereket. Ennyi."

A Cro-Mags a Sick Of It All-lal közösen valamikor pótolni fogja a késelős incidens miatt elmaradt koncertet.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.