Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Jens Bogren is hozzátette a magáét az új Agregator dalokhoz

Május 2-án jelenik meg az Agregator új, Az eredendő című kislemeze, amin három új dal lesz hallható. Érdekesség, hogy a banda Jens Bogrennel is felturbóztatta egy kicsit a hangzást, így aligha lesz panasz rá...

A korong három dala - Egy nap a világ, Édenkelet, Festett lapok - a legutóbbi album, az Emberség zenei vonalát követi, azzal a különbséggel, hogy itt már helyet kapott a Horváth Gáborral és Csóra Miklóssal tavaly megerősített felállás pár új karaktere, így a plusz vokálok és a dögös, rock'n'rollos szólók.

Hogy a hangzásra se lehessen panasz, a felvételek és a keverés ismét az Audioplanet stúdióban történt, és a Jaya Hari das hangmérnök által formába öntött anyagot Jens Bogren izzította tovább a svéd Fascination Street stúdióban – ahol olyan zenekarok masterei készültek, mint a Paradise Lost, Amon Amarth vagy a Katatonia, vagy itthonról a Leander albumáé.

A kislemez Egy nap a világ című dalához készült videóklip premiere ezúttal egyszerre történik majd a dalok megjelenésével. A klipet Sánta Balázs és a Soulvision Arts stábja készítette, a csapat velük dolgozott a Gyökerek nélkül és a Zuhanás esetében is. Ezúttal még jobban kitettek magukért: a videó színvilága és a történet újszerű megközelítése egészen egyedi módon festi meg a dalszöveg cinikusan sötét dekadenciáját. A klip az Artisjus Zenei Alapítványának támogatásával készült.

A dalok és a klip május 2-án jelennek majd meg, élőben a következő helyszíneken lehet a bandát elcsípni a következő időszakban:

2012. április 28. - Tokodaltáró, Klub Hungarikum
2012. május 4. - Tatabánya, Roxxy Music Café
2012. május 10. - Budapest, A38 hajó - PestiEst tetőterasz
2012. május 19. - Brno (CZ) - Klub Melodka
2012. május 25. - Pannónia Fesztivál

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#1 Martin 2012-04-25 14:46
Gratula...egyébként érdemes Jens-nek és csapatának masterra kuldeni a dalokat. Csak 90€ /dal. A keverés már igazi kapitalista ár 800€/dal. De a MESTER-t meg kell fizetni...:)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.