Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Jeffre emlékeznek: vajon kiket rejt a Hanneman Lecter formáció?

0505jeffVárható volt, hogy hamarosan beindul a Jeff Hanneman emlékkoncertek, tribute fesztiválok sora, és így is lett: július 13-án a thrash fellegvárában, a Bay Areában is megemlékeznek a Slayer május 2-án elhunyt gitárosáról. A szervezők egyelőre csak egy nevet voltak hajlandóak elárulni a Hannemania néven futó rendezvény vendégei közül, de állítják: nagyon komoly névsor várható.

Craig Locicero, a Spiralarms jelenlegi és a Forbidden volt gitárosa már biztosan ott lesz azon a Hannemania néven futó, július 13-ai oaklandi koncerten, amelyet a rejtélyes Hanneman Lecter nevű, a szervezők által all-star csapatként beharangozott banda headliner fellépése zár majd, nyilván Slayer dalokkal a repertoáron. Emellett a formáció még további nagy neveket is vendégül lát majd a színpadon, és ugyan a szervezők nem hajlandók bővebbet mondani, azt azért hangsúlyozzák: tényleg neves muzsikusokról van szó, de még nem dőlt el pontosan, ki jön el és ki nem.

A bulit egyébként ugyanaz az Iron Fist Circle Productions szervezi, akik korábban a Paul Baloff emlékére szervezett Bonded By Baloff és a Gary Holt esküvője köré szervezett Holty Matrimony koncerteket, amelyeken ugyebár tényleg a thrash színtér krémje tette tiszteletét Kirk Hammett-től a Death Angelig, szóval kíváncsian várjuk, mi kerekedik ki ebből az egészből...

 

Hozzászólások 

 
+1 #2 Idun 2013-07-08 21:44
RIP Jeff :(
Idézet
 
 
+5 #1 Flagellator1974 2013-07-08 12:09
Ez már tényleg sok. Nem kellene túllihegni. Terjeng a hakniszag.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.