Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Jay Weinberg a Slipknot új dobosa?

0415jayTöbb amerikai metal oldal is azt rebesgeti, hogy megvan Joey Jordison utódja a Slipknotban. A színtér jelenleg minden bizonnyal leginkább áhított üres állását a pletykák szerint Jay Weinberg nyerhette el, aki korábban a Madballban és az Against Me!-ben is játszott.

Egyelőre meglehetősen gyenge lábakon állnak azok az értesülések, amelyek szerint Jay Weinberg, a Bruce Springsteen háttércsapatából, a The E Street Bandből ismert Max Weinberg fia lehet a Slipknot új dobosa a tavaly év végén kirúgott Joey Jordison utódjaként. A mindössze 23 éves Weinberg legutóbb az Against Me! nevű csapatban játszott, de előtte a Madballban is megfordult, sőt, tavaly májusban ő volt az, aki beugrott a Kvelertak amerikai turnéjára a karsérülése miatt kiesett Kjetil Gjermundrod helyére.

A Weinberg csatlakozásáról szóló híreket mindenesetre érdemes egyelőre fenntartásokkal kezelni, pláne, hogy a sajtóértesüléseket egyelőre sem ő, sem a Slipknot nem kommentálta.

 

Hozzászólások 

 
+3 #1 Codename333 2014-04-15 14:57
hát kurvára ajánlom h maradjon is kacsa :D söt én még mindig azt várom h elszívják azt a bizonyos békepipát Jordisonnal..........uramIsten :D vártam már valami ilyesféle kacsát
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.