Shock!

szeptember 17.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Jay Weinberg a Slipknot új dobosa?

0415jayTöbb amerikai metal oldal is azt rebesgeti, hogy megvan Joey Jordison utódja a Slipknotban. A színtér jelenleg minden bizonnyal leginkább áhított üres állását a pletykák szerint Jay Weinberg nyerhette el, aki korábban a Madballban és az Against Me!-ben is játszott.

Egyelőre meglehetősen gyenge lábakon állnak azok az értesülések, amelyek szerint Jay Weinberg, a Bruce Springsteen háttércsapatából, a The E Street Bandből ismert Max Weinberg fia lehet a Slipknot új dobosa a tavaly év végén kirúgott Joey Jordison utódjaként. A mindössze 23 éves Weinberg legutóbb az Against Me! nevű csapatban játszott, de előtte a Madballban is megfordult, sőt, tavaly májusban ő volt az, aki beugrott a Kvelertak amerikai turnéjára a karsérülése miatt kiesett Kjetil Gjermundrod helyére.

A Weinberg csatlakozásáról szóló híreket mindenesetre érdemes egyelőre fenntartásokkal kezelni, pláne, hogy a sajtóértesüléseket egyelőre sem ő, sem a Slipknot nem kommentálta.

 

Hozzászólások 

 
+3 #1 Codename333 2014-04-15 14:57
hát kurvára ajánlom h maradjon is kacsa :D söt én még mindig azt várom h elszívják azt a bizonyos békepipát Jordisonnal..........uramIsten :D vártam már valami ilyesféle kacsát
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wendigo - Budapest, Vörös Yuk, 2007. február 24.