Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ittasan okozott botrány miatt ültették le James Kottakot

0430kottakEgy hónap szabadságvesztésre ítélték James Kottakot, a Scorpions dobosát az Egyesült Arab Emirátusokban, Dubaiban, miután botrányt okozott a repülőtéren. Eddig csak annyit lehetett tudni, hogy Mark Cross segítette ki a bandát Kottak helyén az április 5-ei bahreini koncerten – a háttérben tehát ez az ok húzódott meg.

Kellemetlen áprilisa van James Kottaknak, a Scorpions dobosának. A bajok akkor kezdődtek, amikor az 51 éves zenész öt pohár bor elfogyasztását követően eltévedt a dubai reptéren, miután Moszkvából a városba érkezett, hogy aztán innen utazzon tovább Bahreinbe, a Scorpions fellépésére a helyi Forma-1-es futamon. Miután rádöbbent, hogy rossz helyen kötött ki, Kottak káromkodni kezdett, tanulatlan muzulmánokról kiabált, és bemutatott a helyszínen várakozó többi utasnak. A rendőrség szerint emellett a nadrágját is letolta, és megmutatta a hátsó felét a jelenlévőknek. Szemtanúk szerint a dobos az afgán és pakisztáni utasok láttán befogta az orrát, bűzre panaszkodott, és közölte, hogy biztosn nem fog velük együtt utazni – bár azt azért a források is hozzáteszik, hogy általánosságban beszélt, nem pedig konkrét személyekhez.

Maga Kottak természetesen tagadja a vádakat, az iszlámot gyalázó kijelentésére saját bevallása szerint nem is emlékszik, és azt állítja, nem mutatott be senkinek. „Az sem igaz, hogy letoltam a nadrágomat. Egyszerűen felemeltem a pólómat, hogy megmutassam nekik a tetoválást a hátamon, ami teljesen spontán dolog volt. Kizárt, hogy bármit is mondtam volna a muzulmánokról, akár részeg voltam, akár nem", mondja a dobos. Akármi igaz a történetből, a világ azon részén továbbra sem nagyon nézik el az embernek, ha ilyesmiket csinál, ráadásul a dobos engedély nélkül fogyasztott alkoholt is, amiért további 2000 dirhamnyi büntetést (több mint 120 ezer forint) is kiszabtak rá az egy hónap letöltendő mellett. Az előzetes fogvatartás ideje természetesen beleszámít a büntetésbe.

Kottak letartóztatása miatt nem léphetett fel a Scorpionsszal Bahreinben, ahol így Mark Cross (Helloween, Metalium, Outloud, Firewind stb.) segítette ki Klaus Meinééket.

 

Hozzászólások 

 
#3 bogar 2014-05-01 08:42
Erre szokták azt mondani, hogy bölcs ember nem játszik bakugrást az orrszarvúval. :-)
Idézet
 
 
+3 #2 QRman 2014-04-30 13:06
Kottack attack..:)
Idézet
 
 
+2 #1 RobertThorn 2014-04-30 09:45
Mi mást is lehetne erre mondani:
https://www.youtube.com/watch?v=0Kz7YUdy-Cg
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.