Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ismét teljes a Witherfall felállása, október elején jön a lemez profi kiadása

0117witherfallOktóberben, a Century Mediánál végre normális terjesztésben is megjelenik az amerikai Witherfall első albuma. A csapat felállása ismét teljes, és hamarosan turnézni is akarnak majd.

A Witherfall 2013-ban alakult meg Jake Dreyer gitáros (lásd még Iced Earth), Joseph Michael (White Wizzard) és Adam Sagan dobos (Circle II Circle, Into Eternity) jóvoltából, és még 2014 végén rögzítették a bemutatkozó nagylemezt Anthony Crawford basszerrel. A Chriss „Zeuss" Harris által kevert és maszterelt Nocturnes And Requiems azonban már csak Sagan tragikus halála után jelenhetett meg, aki tavaly év végén hunyt el egy daganatos megbetegedés következtében, mindössze 36 évesen.

Ezek után lemezkritikánkban pár hónapja már elsirattuk a bandát, a csapat esetleges idő előtt kivérzéséről szóló sejtéseinket azonban nagy örömünkre maga Joseph Michael énekes cáfolta a cikk alatt egy kommentben. Emellett a Century Media is leszerződtette őket, és október 6-án végre normális terjesztéssel is kijön a februárban magánkiadásban napvilágot látott lemez. További jó hír, hogy a csapat felállása ismét teljes: Sagan helyét Steve Bolognese foglalta el, aki azelőtt – érdekes véletlenként – már váltotta egyszer a néhai dobost az Into Eternity soraiban. Emellett egy másodgitárost is bevettek Fili Bibiano személyében. A zenekar hamarosan turnéra is indul, bár ennek részleteiről egyelőre nem jelentettek be semmit.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.