Shock!

május 03.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ismét színpadon a Subscribe

0206subiRekordszámú vendéget várnak a 25. Telekom VOLT Fesztivál nyitónapjára Sopronba, ahol először lép fel hazai színpadon az amerikai szupercsapat, a Linkin Park. Az ünnepi koncert apropóján idén egyetlen alkalommal újra színpadra áll a Subscribe.

Ünnepi programok egész sorával készülnek a 25. Telekom VOLT Fesztivál szervezői. Magyarországon először lép fel a világ legnagyobb stadionjait és fesztiváljait sok év óta rendszeresen megtöltő Linkin Park. Az amerikai szupercsapat és a jubileumi VOLT Fesztivál iránt rekordszintű az érdeklődés.

A Linkin Park előzenekaraként a hazai rajongók nagy örömére újra színpadra lép a 2015-ös nyarat búcsúzással záró rockbanda, a Subscribe. „Azt a megtisztelő felkérést kaptuk a VOLT szervezőitől, hogy játsszunk a műfaj-ikon Linkin Park előtt, amire természetesen nem tudtunk nemet mondani" – mesélik a fiúk, akiknek bár vannak további terveik, idén csak erre az egy koncertre, kizárólag a Telekom VOLT Fesztiválra koncentrálnak.

A VOLT nulladik napján egyszerre több színpadon is elindul a fesztivál. Rögtön a Linkin Park koncertje után Linkin Park afterparti indul, a nagyszínpad headlinereként pedig a Brains csap a húrok közé. Magyarország legsikeresebb elektronikus zenét játszó koncertzenekara törzsvendégnek számít a VOLT-on. A csapat jelenleg legújabb albumán dolgozik, amelyről a VOLT közönsége minden bizonnyal már kap némi ízelítőt.

Májusban indul a negyedik Nagy-Szín-Pad!, a VOLT Produkció és a Petőfi Rádió tehetségmutató versenye. A győztes produkció ugyancsak a Linkin Park napján szerepelhet a VOLT Nagyszínpadán.

 

Hozzászólások 

 
+1 #3 P 2017-03-15 21:15
Idézet - FankiBwoi:
Na mi van, bebukott az Useme? Mondjuk nem csodálom.


Nem, igazából elég jól megy nekik. Sőt. Más zene és közönség is teljesen, majdnem nem is összehasonlítha tó. Nem is azoknak szól szerintem első sorban, akik a subcribe-ot szerették. Ez más.
Idézet
 
 
+1 #2 FankiBwoi 2017-03-15 00:49
Na mi van, bebukott az Useme? Mondjuk nem csodálom.
Idézet
 
 
+1 #1 revdav11 2017-03-14 16:08
Ez nagyon nagy húzás volt a VOLTtól. A Heavy meg a zenekar kicsit undorító megnyilvánulása i után megfordult a fejemben, hogy eladom a jegyet, de így marad.
Így legalább van remény, hogy a közönségnek nem a 80%-a lesz a kamerázós csak az In The Endet ismerő 15 éves kislány, hanem tényleg egy rockkoncerthez méltó brigád jön össze.
A Subscribe visszatérését meg nagyon várom, voltam a búcsúkoncertjük ön, de igazán csak azután ástam bele magam a munkásságukba, de azóta elég sokat pörög.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.