Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ismét Rhinóval és a Riot énekesével készít lemezt a Burning Starr

0313burningstarrStand Your Ground lesz a Jack Starr-féle Burning Starr új albumának címe. A Virgin Steele eredeti gitárosának következő lemeze ugyanabban a felállásban készül el, mint a legutóbbi, 2011-ben kiadott Land Of The Dead.

Jack Starr, a Virgin Steele ősgitárosa eredetileg 1984-ben hozta össze saját bandáját, a Burning Starrt, amely most ismét új albumon dolgozik. A zenekar a tervek szerint tavasszal és nyáron rögzíti a Stand Your Groundot, amelyre olyan dalok kerülnek fel, mint a címadó, a Stronger Than Steel, az In Another Time (From Ashes We Rise) vagy a To The Ends Of The Earth. Az anyag egy része új témákat rejt majd, de lesznek rajta még a '80-as évekből maradt, ám akkor ki nem adott vagy fel sem vett szerzemények is: az így összeálló lemez konceptuális jellegű, amely a mai Amerika és a világ problémáival foglalkozik.

Starr zenekarának felállása változatlan a legutóbbi lemezhez képest, vagyis Todd Michael Hall (Riot V, Reverence) az énekes és Ned Meloni a basszer, a dobos pedig maga Kenny Earl Edwards, azaz Rhino, aki annak idején a Manowar klasszikus The Triumph Of Steel lemezét is feljátszotta. A turnéfelállás mellettük kiegészül a Crystal Viper frontcsajával, Marta Gabriellel is, aki itt ritmusgitározik. A producer Bart Gabriel, a megjelenés őszre várható.

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 Nűnű 2015-03-18 12:43
Várjuk szeretettel :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.