Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ismét megkettőződik az L.A. Guns

1013rileyNoha Tracii Guns és Phil Lewis ismét együtt nyomul az L.A. Gunsban, a névhez Steve Riley dobosnak is fűződnek jogai, és mostanra össze is rakta saját változatát a csapatból. A zenekar májusban debütál majd élőben.

Semmiképpen sem újdonság, hogy egyszerre két verzió is létezik az L.A. Gunsból, hiszen a 2000-es években már megéltünk egyszer egy ilyen állapotot. Most ismét két inkarnációja lesz majd a legendás hollywoodi sleaze rock’n’rollereknek, miután Steve Riley dobos is összerakta a saját csapatát. Mint ismeretes, Riley tulajdonképpen egyedül maradt, miután Phil Lewis énekes lelécelt mellőle, hogy ismét Tracii Guns gitárossal zenéljen: utóbbi banda egy ideig használta ugyan toldatként kettejük nevét, de aztán elhagyták ezt, és a tavalyi The Missing Peace album már simán csak L.A. Gunsként jött ki, és Tatabányán is így adtak kiváló koncertet egy évvel ezelőtt. Az L.A. Guns nevet azonban Riley is használhatja, és most él is a lehetőséggel: új zenekara, amely szintén ezen a néven fut, a május 3-5. között, a marylandi Columbiában megrendezendő M3 Rock Festivalon debütál majd élőben.

Riley társai között ott találunk egy régi L.A. Guns-veteránt Kelly Nickels basszer személyében, aki a klasszikus felállás egyik oszlopának számított annak idején. Pletykák szerint Kellyt tavaly Phil és Tracii is megkörnyékezte, hogy térjen vissza hozzájuk, de nekik ajtót mutatott – Steve-nek eszerint nem… Szintén nem teljesen ismeretlen a banda hívei előtt Scott Griffin gitáros, aki Lewis távozásáig basszusozott a csapatban, az énekes pedig az Adlerből ismert Jacob Bunton.

 

Hozzászólások 

 
#3 Gál József kutyája 2018-12-20 23:17
Nem baj, csak vicc.
Idézet
 
 
#2 imi 2018-12-20 18:06
Oszt mért baj ez, nikfisz?
Idézet
 
 
#1 nikfisz 2018-12-19 17:52
Kell a lóvé a fekete szinű hajfestékre?!Vicc...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.