Shock!

május 04.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Inkább a halál, mint hogy ismét együtt zenéljek Blackie Lawless-szel”

Nothing To Lose címmel jelent meg a napokban a tegnap este Budapesten ismét fergeteges koncertet adott W.A.S.P. egykori gitárosa, Chris Holmes új szólóalbuma. Chris egy másik eltűnt arccal, a Motörhead leghíresebb felállásának dobosával, Phil „Philthy Animal" Taylorral egyesítette erőit.

Holmes nemcsak gitározik a lemezen, hanem énekel is, és a produceri teendőket is magára vállalta, Taylor pedig hangmérnökként jegyzi az albumot, és játszik is rajta. „Sosem akartam kilépni a csapatból, Blackie szorított ki", mondta egy interjúban nemrég az annak idején csak Csubakkaként emlegetett, legendásan vad és fékezhetetlen természetű Holmes. „Nem akarta, hogy a zenekar tagja legyek, mert többen figyeltek rám, mint rá... Amikor annak idején Lita Ford volt a feleségem, és jelölték az American Music Awardson az év énekesnője díjra, Blackie akkor is megtiltotta, hogy elmenjek vele a díjátadóra. Akkor utáltam meg... Az utolsó dolog, amit a próbateremben mondtam neki, az volt: mi a faszért csinálsz ilyet valakivel? Erre felállt, és miközben kifelé sétált a helyiségből, odamotyogta nekem, hogy mert féltékeny volt. Ezért utálom őt a mai napig. Blackie Elvis Presley akar lenni, azt akarja, hogy minden róla szóljon. Hatalmas egója van, és mindenkivel szemben követett el nagyon szemét dolgokat a bandában. Engem is egyedül azért tartott meg annyi ideig a csapatban, mert így több jegyet tudott eladni... A lemezek után járó jogdíjak kapcsán aláíratta velem, hogy egy vasat sem kaphatok belőlük, mert azt a pénzt visszaforgatjuk a bandába. Mivel fiatal voltam, aláírtam... Soha nem játszanék vele többet, akkor inkább a halál. Ha jó arc lenne, vajon nem tartott volna meg legalább egy pár zenekari tagot? De állandóan változik a felállásuk..." (Az igazság kedvéért tegyük hozzá: a W.A.S.P. felállása 2006 óta stabil – a szerk.)

Chris szerint Blackie állítólagos keresztény hite csupán póz. „Elmondjam, milyen arc Blackie? Egy szarházi! Ha kereszténynek lenni jövedelmező, hát keresztény lesz. Csakis a pénzről szól a dolog, semmi másról. Mikor nem turnéztunk, mindig el kellett mennem melózni, mert nem fizetett nekem egy vasat sem, nekem pedig ki kellett csengetnem a lóvét a lakbérre. Nem fizetett ki sem engem, sem a roadokat, minden pénzt magának akart. Ezért folytam bele az építőiparba..."

A Nothing To Lose dallistája az alábbi:

01. Nothing To Lose
02. Loser
03. They All Lie And Cheat
04. All Fucked Up
05. Jazz Song
06. Way To Be
07. Down In The Hole
08. Heartbeat
09. Mormon Moron
10. A-Flat Minor

A They All Lie And Cheat klipje alább megtekinthető.

 

Hozzászólások 

 
+3 #6 Charlie Firpo 2012-11-29 13:56
Igaza van Holmes bácsinak: "Inkább a halál". Egyszerűen nem hiszem el, hogy ezt komolyan gondolja... Átaludtam fél évet és már 2013. április elseje van???
Rákattantam erre a videóra, már harmadjára nézem meg. Érzem klasszikus lesz a neten :D
"Nem lehet megunni! Soha-soha, nem lehet megunni!"
http://www.youtube.com/watch?v=CsI912HVtg8
Idézet
 
 
+1 #5 Charlie Firpo 2012-11-29 09:34
Ez iszonyat, de fogjuk fel viccesen a dolgot. Nekem ez a "valami" a BpTv klasszikus időszakát idézi, amikor Uhrin Benedek bácsi nótázott a csatornán és bizony neki is meggyűlt a baja a playbackkel :D
Ez a fickó annyira elitta az agyát, hogy még erre a fostalicska tempójú "dalra" sem tud tátogni. Taigetosz!!!
Idézet
 
 
+3 #4 DRAZSEN 2012-11-29 02:11
Tisztelettel kérném,hogy valaki írja már meg,hogy mit látok,mert elvesztem!Ez egy paródia,vagy valami kocsmai karaokee,vagy most mi van?
Amúgy teljesen hihető,hogy Blacie aláírat egy passzust,hogy "gyere írj dalokat,turnézz unk,légy tagja újra a WASP-nek,de nem kapsz egy fillért sem,ingyen kell,ingyen vagy köteles zenélni mellettem"
Na neeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeee
Idézet
 
 
+2 #3 Soo85 2012-11-28 19:45
Nem akarok senkit megsérteni, de ez szörnyű!! Sőt több mint szörnyű! Nem is tudom . . . talán borzasztó! Vagy ízléstelen! Vagy minden rossz jelző egyben! Vagy csak simán bitang rossz!!! Ja . . . ! Vállalhatatlan! ! Bitang vállalhatatlan! Pusztulat! Na kezdek belejönni! Ganyéj! Bangarossz! Irtózatosan ergye! Nagyon fostos! Kurva szar! Egy förmedvény! Irtó gáz és vérciki egyben! Agy kalap fos! Amit brunyálok még az is vállalhatóbb zeneileg! Ha még turnéra is megy ezzel, akkor tényleg nagy gond van a világgal! De komolyan! Ez egy vonatszerencsét lenség belassítva 6 percben! Talán ez a legjobb jelző erre!
Idézet
 
 
+5 #2 L 2012-11-28 18:39
Az alábbi interjú is pont arról árulkodik, hogy Chris Holmes talicskát tologatott egy építkezésen, mert Blackie egy árva dollárt sem adott neki.
Én is kipróbálom, hátha lesz medencés kéróm:D
http://www.youtube.com/watch?v=6qKlZELdJh8
Idézet
 
 
+6 #1 Chris92 2012-11-28 18:36
Velem van a baj hogy ez a videó olyan volt mintha hat percig néznék egy belassított vonatszerencsét lenséget?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.