Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Íme az első új Manowar dalrészlet!

Ha minden a tervek szerint megy, június 16-án jelenik meg a Manowar régóta esedékes új nagylemeze, amiből március 12-én a kiválasztott rajongók egy csapata már meg is hallgathatott pár részt a hollandiai Wisseloord stúdióban. Az anyag címét még nem tudni, de az már biztos, hogy a csapat elvetette az eredetileg tervezett Hammer Of The Gods és Asgard Saga ötleteket.

„Tudom, hogy sokan nem akarnak öt évet várni egy Manowar lemezre, de remélhetőleg mindenki úgy gondolja majd, hogy mégis megérte”, mondta nemrég Joey DeMaio basszusgitáros egy bukaresti sajtókonferencián. „Ha elmegyek egy étterembe és ott vacsorát rendelek, amit aztán a pincér két másodpercen belül leszállít, tényleg nem tudom, mire számítsak a kajától… Nem mintha nem szeretném a McDonald’s-ot persze, hiszen a gyorsaság nem feltétlenül jelenti azt, hogy valami rossz. De a Manowar akkor sem egy gyorsétterem. A lemezen ott lesz minden, amit az emberek megismertek és megszerettek a Manowarban, sőt, még több is.”

A speciális belehallgatósdiról egy perc most kikerült a netre, amely révén az El Gringo című új Manowar dalba fülelhetünk bele. Mindezt június 16-án követi majd a teljes nagylemez, de az El Gringo címből már sejthető, hogy a banda nemcsak az eredetileg tervezett Hammer Of The Gods, majd Asgard Saga címeket vetette el, hanem az előző albumon, a 2007-es Gods Of Waron megkezdett istenes koncepciót is, amit elvileg több anyagon terveztek továbbvinni…

A bukaresti konferencia apropója egyébként egy grandiózus, június 15-17. között megrendezendő metal fesztivál volt, amelyre a román fővárosban kerül majd sor, a Manowar mellett olyan résztvevőkkel, mint a Mötley Crüe, a Megadeth, a Motörhead, a Dimmu Borgir, az Overkill, a Europe, a W.A.S.P. vagy a Lake Of Tears. Az új Manowar album élő világpremierjét a június 21-ei milánói Gods Of Metalra tervezi a csapat, akiknek ez lesz az első sorlemeze Donnie Hamzik dobossal az 1982-es Battle Hymns debüt óta.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.