Shock!

április 21.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hughes: „Megtiszteltetés lenne még egy lemezt készíteni Tony Iommival”

Aki valaha is hallotta a Black Sabbath Seventh Star lemezét, a The DEP Sessionst vagy a Fusedot, pontosan tudja, hogy Tony Iomminak és Glenn Hughesnak van értelme együtt dolgoznia. Utóbbi szintén így látja ezt, és szívesen készítene is még egy lemezt a Black Sabbath gitárosával.

0202bs9

„Tonyval rendszeresen beszélünk és minden évben össze is jövünk”, mondta Hughes még a Hellfesten, egy sajtókonferencián. „Ilyenkor mindig egymásra nézünk, és azt kérdezzük: csináljunk még egy albumot? Ez olyan kis viccelődés közöttünk, de sosem tudhatod, mi sül ki belőle, mert tényleg nagyon közeli barátok vagyunk, és rendkívül jól tudunk együtt dolgozni. A legfontosabb azonban az, hogy Tony jó egészségi állapotnak örvendjen. Most fantasztikusan érzi magát, nagyon boldog. Nagyszerű családja van. Szóval a vele kapcsolatos legfontosabb vágyam, hogy itt legyen ebben a világban, éljen. Ezen túlmenően pedig megtiszteltetés lenne vele elkészíteni még egy albumot. De várjuk ki, és meglátjuk, összejön-e…”

Iommi egészen 2017 elejéig a Black Sabbathtal koncertezik a The End turnén, amely júniusban Budapestet is érintette. Bizonyos előzetes nyilatkozatai alapján a koncertezést követően valószínűleg Tony Martinnal dolgozik majd. Hughes eközben nagyban készíti következő szólóalbumát, és jövőre a Black Country Communion dolgaival foglalkozik majd, vagyis reálisan nézve 2018 előtt biztosan fel sem merülhet, hogy bármit is csináljanak együtt. De azért jó lenne…

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wendigo - Budapest, Vörös Yuk, 2007. február 24.