Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Heteken belül indul a munka a Bloodbath új albumán

0916nhMég e hónapban stúdióba vonul a Bloodbath, hogy megkezdjék új albumuk rögzítését. A felállás változatlan a legutóbbi, 2014-es Grand Morbid Funeralhoz képest, a fronton továbbra is Nick Holmes áll.

Január második felében indul a stúdiómunka a Bloodbath új lemezén. „A srácok már dolgozonak a dalokon, szóval január végén megkezdjük a felvételeket”, mondta Nick Holmes énekes a Metal Waninak. „Vagy talán február elején. Szóval mindenképpen lesz új album, de még meglátjuk, mikor.”

A Grand Morbid Funeral folytatása tehát még idén kijön, komoly turnézást azonban továbbra sem terveznek. „A Bloodbath biztos nem indul hosszú turnéra”, szögezte le Nick. „A Paradise Losttal is hét héten át játszottunk Európában, de ilyesmi itt nem lesz. Májusban csinálunk egy rövid amerikai turnét, nagyjából nyolc koncerttel, és kábé ugyanennyi fellépésünk lesz Európában is. Itt csak pár gyors buli merülhet fel, hosszú turnékat nem akarunk szervezni. Meg szeretnénk őrizni egyfajta különlegességnek ezt az egészet. Amikor elkezdtünk koncertezni, eleve csak tizenhárom bulit vettünk tervbe, amiből aztán végül harminc lett. Persze jó móka ez az egész: találkozunk a srácokkal, és ha éppen úgy alakul, játszunk itt-ott. De olyan aktivitásokra nem készülünk, amik hatással lennének a Paradise Lost, a Katatonia vagy az Opeth időbeosztására. Csak a köztes időszakokban mozgunk.”

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.