Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Heaven’s Little Devil: a harmadik szám a Pretty Maids Kingmakeréről

0830pmHeaven’s Little Devil címmel bemutatta az új album harmadik dalát a dán Pretty Maids. A lemez november 4-én, Kingmaker címmel jelenik meg a Frontiers gondozásában.

Legutóbb 2014-ben jelentkezett friss kiadvánnyal az egyik legpatinásabb dán hard rock/metal-formáció, a Pretty Maids, de a Louder Than Everre az új témák mellé újravett régiek is felkerültek. A legutolsó hagyományos soralbumuk 2013-ban jött ki Motherland címmel, és novemberben végre a folytatás is megjön. A Kingmakert ismét a Frontiers gondozza majd, és a már ismert Face The World és Humanize Me mellett most Heaven’s Little Devil című harmadik új szám is meghallgatható róla.

A dallista az alábbi lesz:

prettymaids_c01. When God Took A Day Off
02. Kingmaker
03. Face The World
04. Humanize Me
05. Last Beauty On Earth
06. Bull's Eye
07. King Of The Right Here And Now
08. Heavens Little Devil
09. Civilized Monsters
10. Sickening
11. Was That What You Wanted

A zenekarban a két alappillér, Ronnie Atkins énekes és Ken Hammer gitáros mellett Allan Tchicaja dobos és a pár év kihagyás után 2011-ben visszatért Rene Shades basszer zenél. A turnébillentyűs vélhetően ezúttal is Morten Sandanger lesz. Ronnie Atkins nemrég a Nordic Union projekttel adott ki lemezt, de tavasszal az Avantasiával is fellépett Budapesten.

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 kamikaze 2016-10-12 20:49
E 3 szám ismeretében úgy érzem, hogy sajnos jóval gyengébb lesz, mint az utolsó két albumuk. Ha csak nem a kevésbé karakteres dalokat hozták ki előzetesen, de az meg kevésbé valószínű. Persze nem (nagyon) rosszak ezek sem a saját kategóriájukban , de totál izgalommentesek (még akkor is, ha nem ők fogják megújítani a stílust), sőt mind a Pandemonium-on, mind a Motherland-en ezek max. csak ,,B oldalas" nóták lettek volna. Eddig olyan 7-alá, és nagyon jóindulatú voltam.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.