Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hallgasd meg, hogy hörög Nick Holmes a Paradise Lost új dalában!

0421plostNo Hope In Sight címmel bemutatta az első szöveges videót új, nagyon súlyosnak ígért albumához a Paradise Lost. A lemez The Plague Within címmel jelenik meg június 1-jén, a Century Media gondozásában.

Úgy tűnik, nem hazudott az előzetes nyilatkozatokban a Paradise Lost, ugyanis már az elsőként kihozott dalban is elég nagyokat hörög Nick Holmes. A frontember a Bloodbath tavalyi lemezén, a Grand Morbid Funeralon huszonegynéhány év után ismét elővette a fiókból a hörgős hangját, Paradise Lost-dalban azonban gyakorlatilag az 1991-es Gothic óta nem lehetett ilyen típusú éneket hallani. „Simán lehet, hogy kicsit olyan szereted-vagy-gyűlölöd lemez lesz”, mondta a The Plague Withinről Greg MacKintosh gitáros. „Néha jó olyan albumokkal előrukkolni, amilyenekre az emberek számítanak, de egy, a miénkhez hasonló pályafutás során fontos, hogy készüljenek olyan lemezek is, amelyeken valami mást is kipróbálunk. A Flesh From Bone című dal például talán az eddigi leggyorsabb dalunk, a Beneath The Broken Earth pedig a leglassabb. Semmitől sem riadtunk vissza, de emellett persze arra is figyeltünk, hogy egységes maradjon a lemez. Ahogy összeállt a kép, egyre meghatározóbbá váltak a death metal-elemek, szóval a végleges anyagon több akad belőlük, mint elsőre vártuk. De így is van az egésznek egy jó íve. Szándékosan más irányban indultunk most el, mert azt akartuk, hogy úgy szóljon az album, ahogy a metalban senki más. De hogy sikerrel jártunk-e, azt én magam sem tudhatom addig, amíg nem hallgatja meg mindenki a lemezt…”

A zenekar a londoni Orgone stúdióban, Jaimie Gomez Arellano producer (Ghost, Ulver, Cathedral, Angel Witch) segédkezése mellett készítette el a The Plague Withint, amelynek borítóját Zbigniew M. Bielak alkotta meg.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+2 #3 Siri Keeton 2015-04-21 19:36
Valahol logikus volt, hiszen a Tragic Idol meg kicsit a Shades of God albumra hajazott, tehát így végleg körbeértek. :)

Én tuti kajázni fogom ezt a lemezüket is.
Idézet
 
 
+3 #2 Tulus 2015-04-21 19:09
Jó, simán hozza a régi lemezek hangulatát.
Idézet
 
 
+3 #1 ddrum77 2015-04-21 09:50
Icon-As I Die vonal
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.