Shock!

augusztus 05.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Grammy: jelölt a Tool, a Killswitch Engage, a Candlemass és a Death Angel is

Nyilvánosságra hozták a Grammy-jelöltek névsorát. A metal- és rockkategóriákban többek között a Tool, a Killswitch Engage, a Death Angel és a Candlemass is befutó lehet.

0807tool

Bejelentették a hatvankettedik Grammy-díj jelöltjeit. A legjobb metal előadás kategóriájában esélyes a legrangosabb zenei elismerésre a Candlemass (a Tony Iommival közös Astorolus – The Great Octopus dallal), a Death Angel (Humanicide), az I Prevail (Bow Down), a Killswitch Engage (Unleashed) és a Tool (7empest). A legjobb rock előadásért a Bones UK (Pretty Waste), Gary Clark Jr. (This Land), Brittany Howard (History Repeats), Karen O & Danger Mouse (Woman) és a Rival Sons (Too Bad) indul, míg a legjobb rockdal a Tool Fear Inoculumja, a The 1975 Give Yourself a Try-a, a Vampire Weekend Harmony Hallja, Brittany Howard History Repeats-e és Gary Clark Jr. This Landje lehet. A legjobb rockalbum kategória indulói a Bring Me The Horizon amója, a Cage The Elephant Social Cues-a, a The Cranberries In The Endje, az I Prevail Traumája és a Rival Sons Feral Roots-a.

A díjátadó gálát január 26-án rendezik a Los Angeles-i Staples Centerben, és a fő kategóriák átadóit a CBS közvetíti majd.

 

Hozzászólások 

 
#1 blackmagic 2019-11-21 08:42
Örülnék egy Candlemass vagy DA befutónak...de a Tool fogja elvinni...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.