Shock!

március 19.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Graham Bonnet-túltengés: új dal Mollóval és a koncertlemezről

0517gbJúnius 2-án jelenik meg az earMUSIC gondozásában a Graham Bonnet és Dario Mollo nevével fémjelzett Ezoo nevű projekt első lemeze, amelyről most a második szám is megérkezett. Bonnet nyáron egy koncertalbumot is kihoz.

C'est La Vie a címe annak a dalnak, amelyet most mutatott be nyár elején érkező első albumáról az Ezoo. A zenekar agya Dario Mollo, akit a The Cage-től a Voodoo Hillen át egy sor projektből lehet ismerni, énekese pedig ezúttal maga Graham Bonnet, a Rainbow, az MSG és az Alcatrazz egykori legendás torka lett. A két zenész nem először dolgozik együtt, hiszen 2001-ben, illetve 2004-ben már turnéztak együtt – utóbbi esetben Electric Zoo néven –, és Mollo már nem sokkal utóbbit követően is lemezt akart csinálni Grahammel. „2007-ben döntöttem úgy, hogy készítek egy új lemezt Grahammel, és elkezdtünk dalokat írni", mondja a gitáros. „Nagyon sok ideig tartott a dolog, mert mindketten elfoglaltak voltunk az egyéb projektjeimmel. De nemrég felhívott Graham menedzsere, aki meghallgatta a demódalokat, és azt mondta: annyira jó az anyag, hogy bűn lenne nem megjelentetni. Így hozzáadtunk pár új nótát, és az Electric Zoo egyes tagjaival felvettük az Ezoo albumot."

ezoo_cA lemezre az alábbi dalok kerülnek fel:

01. You Are Your Money
02. The Flight Of The Sapini
03. C'est La Vie
04. Guys From God
05. Feeding The Beast
06. Eyes Of The World
07. Colder Than Cool
08. Too High To Be Falling
09. Motorbike
10. Since You Been Gone
11. Don't Look Back
12. Coda

Az albumon a két főhős mellett Roberto Gualdi dobos és Guido Block basszusgitáros játszik, és mint a számlistából látszik, két Rainbow-dalt is feldolgoztak rajta.

Ha ez a lemez nem lenne esetleg elegendő, és további Bonnetre vágyna az ember, július 7-én egy koncertanyag is kijön az énekestől Live… Here Comes The Night címmel, amelynek anyagát tavaly április 24-én, az akkori Frontiers Rock Festivalon rögzítette az énekes, és az alábbi dalok kapnak rajta helyet:

gbb_c01. Eyes Of The World
02. All Night Long
03. S.O.S.
04. Stand In Line
05. Will You Be Home Tonight
06. Jet To Jet
07. Night Games
08. Suffer Me
09. Dancer
10. Desert Song
11. Island In The Sun
12. Since You Been Gone
13. Assault Attack
14. Lost In Hollywood

Az itt zenélő szólócsapatban Conrado Pesinato gitárossal, Beth-Ami Heavenstone basszerrel és Mark Zonder dobossal zenél együtt Bonnet. Ez a csapat készítette el tavaly a jól sikerült The Book albumot is. A Jet To Jet koncertfelvétele alább szintén megtekinthető.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.