Shock!

április 08.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Gigaton címmel, tavasszal jelenik meg a Pearl Jam új albuma

pearljam_cMárcius 27-én végre megjelenik a Pearl Jam régóta várt új nagylemeze. A zenekar júliusban, huszonnégy év után Magyarországon is ismét koncertet ad.

Gigaton lesz a Pearl Jam tizenegyedik sorlemezének címe. Az anyag március végén kerül a boltokba a Monkeywrench Records és a Republic Records, illetve a Universal Music Group közös gondozásában, producere pedig Josh Evans volt a csapat tagjai mellett. Ez az album a zenekar első friss dalokat rejtő nagylemeze a 2013-as Lightning Bolt óta, az első single pedig a következő időszakban debütál majd Dance Of The Clairvoyants címmel.

A zenekar tavasszal Észak-Amerikában kezdi meg a koncertezést a lemez kapcsán, majd júniusban és júliusban tizenhárom állomásos európai turnén vesznek részt. A zenekar nyári körútja június 23-án kezdődik Frankfurtban, és július 22-én ér véget Amszterdamban. A turné részeként a banda négy fesztiválon is fellép: a Lollapaloozán Stockholmban és Párizsban, a belga Rock Werchteren, valamint a londoni BST Hyde Park fesztiválon. A turné olyan városokba is eljut, ahol hosszú évek óta nem léptek fel: mint például Frankfurtban 1992 óta, Budapesten 1996 óta, Zürichben 2000 óta nem volt koncertjük. Eddie Vedderék július 15-én a Papp László Budapest Sportarénában játszanak, előzenekaruk a White Reaper lesz. A budapesti bulira belépők kaphatók a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül. Részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.