Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Generation Kill: két mogorva Rob egy bandában

Szeptember 16-án a Season Of Mist gondozásában jelenik meg az Exodus énekes Rob Dukes másik csapata, a Generation Kill bemutatkozó albuma. A Red White And Blood című lemezen Dukes mellett még egy underground hős vállalt szerepet: az M.O.D.-ből és a Pro-Painből ismert szigorú arcú Rob Moschetti, aki itt basszusgitárosként szerepel.

A Red, White And Bloodot New Yorkban vették fel abban a J. Rod Production nevű stúdióban, ahol az utolsó Exodus lemez éneksávjait is rögzítette Dukes, de az Overkill is itt nyomta fel az Ironbound albumot. „Ez a kiadvány a legváltozatosabb projekt, amiben eddig csak részünk volt", mondja a dalszerzésért felelős két Rob. „Amolyan igazi őszinte, szabályoktól mentes album sokféle zenével – bizonyos szempontból kicsit talán önző is, mert csak olyan zenéket tettünk fel rá, amiket mi magunk is szeretünk. Mivel úgysem felelhetsz meg mindenkinek, leginkább magadat kell meggyőznöd, erről szól a művészet: az önkifejezés szabadságáról."

A zenekar crossoverként határozza meg a saját stílusát, amelyhez további egyéni fűszert ad a két szólógitáros, Jason Trenczer és Lou Lehman játéka. A dobok mögött Jim DeMaria ül. Az albumra az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Hate
02. Red White And Blood
03. Feast For The Wolves
04. Self-Medicating
05. Depraved Indifference
06. Slow Burn
07. Section 8
08. Walking Dead
09. Dark Days
10. Let Me Die
11. Wish (bónusz Nine Inch Nails feldolgozás)

Dukes és Moschetti hangsúlyozzák: noha mindkettejüknek épp elég dolga akad másfelé, a Generation Kill semmiképpen sem mellékprojekt, hanem fullosan működő zenekar.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.