Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Gene Hoglan az Anthrax beugró dobosa

Nem semmi meló vár ezekben a napokban Gene Hoglanre, aki nemcsak a Testament dobcucca mögött teljesít a banda Anthraxszel és Death Angellel közös amerikai turnéján, de pár állomás erejéig Charlie Benante helyére is beugrik a New York-i haverokhoz. Két koncertet Scott Iannek is ki kellett hagynia.

Charlie Benantének január 26-án kellett hazautaznia New Yorkba, hogy halálos beteg édesanyjával lehessen. Az Anthrax ugyanakkor egyetlen koncertet sem akart lemondani a teltházak előtt zajló, Testamenttel és Death Angellel közös turnéból, így megkérték Gene Hoglant, hogy a Testament mellett náluk is doboljon az érintett állomásokon. „Megtisztelő, hogy Charlie engem kért meg a beugrásra, amikor szüksége volt erre”, mondja Hoglan. „Mind metal tesók vagyunk, együtt az ügyért, a rajongókért, a metalért. Ezen a turnén mindenki elkötelezett, hogy minden a lehető legjobban menjen, hogy a lehető legjobb koncerteket adjuk. Charlie, alig várom, hogy visszatérj – addig is melegen tartom a trónodat, tesó!”

Az Anthrax január 26-ai Kansas City-beli és 27-ei indianapolisi koncertjéről egyébként Scott Ian gitáros is hiányzott, akit egy masszív vírusfertőzés döntött le a lábáról, és a kezelések miatt az orvosok egy teljes napra eltiltották a repüléstől. A bandát mindez nem állította meg: Scott helyén dalonként vegyesen segítettek ki a két bulin a másik két csapat gitárosai, vagyis Eric Peterson a Testamentből, illetve Rob Cavestany és Ted Aquilar a Death Angelből. Scott a január 28-ai Fort Wayne-i koncerten tért vissza a színpadra. Egyelőre nem tudni, Benante mikor térhet vissza társaihoz, a körút mindenesetre február 8-án zárul New Yorkban.

Az Anthrax új klipje a The Devil You Know dalra készült el, és az alábbiakban megtekinthető pár hoglanes Anthrax koncertfelvétellel együtt.

 

Hozzászólások 

 
#2 Bandi 2012-01-31 12:52
De még idén!!!!
Idézet
 
 
+4 #1 imi 2012-01-30 18:35
magyar dátumot!!!!!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.