Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

For The Love Of Metal: súlyos szólóalbum Dee Snidertől

Július 27-én, a Napalm kiadónál jelenik meg Dee Snider új szólóalbuma. Az énekes Jamey Jastával közösen készítette el a lemezt, amely a For The Love Of Metal címet kapta, és számos vendég bukkan fel rajta.

0508deejamey

2016 végén, We Are The Ones címmel már kiadott egy meglehetősen furcsa szólólemezt Dee Snider, most azonban azok is örülhetnek, akik súlyosabb albumra vágynak a Twisted Sister volt énekesétől. A már címében is beszédes For The Love Of Metalt Jamey Jastával, a Hatebreed és a Kingdom Of Sorrow frontemberével készítette el a Twisted Sister frontembere, és olyan vendégek bukkannak fel rajta, mint Howard Jones (Light The Torch), Mark Morton (Lamb Of God), Alissa White-Gluz (Arch Enemy), Joel Grind és Nick Bellmore (Toxic Holocaust), illetve Charlie Bellmore (Kingdom Of Sorrow).

„Úgy döntöttem, készítek egy nagyon agresszív metallemezt, egy igazi metalalbumot”, mondta a meglepő kollaborációról Snider a 101.5 WPDH rádiónak. „Jamey a barátom, és amikor a podcastjében vendégeskedtem, szó szerint élő adásban vetette fel a dolgot. Azt mondta: haver, te egy ikon vagy, és szerintem szükség lenne rá, hogy csinálj egy igazi metallemezt. Gondolj Rob Halford Resurrectionjére, valami afféle irány felé kellene tapogatóznod… Erre megkérdeztem, mit forgat a fejében, mire azt felelte: ő lesz a producer, dalai is vannak, egy csomó általa ismert arc pedig egymás nyakára hág, hogy további nótákat írhasson Dee Snidernek. Aztán elkezdte küldözgetni nekem a zenéket. A muzsika nagyszerű és erőteljes, így már alig várom a turnét, ami szintén tavasszal startol.”

Snidert tavaly nyáron mi is láttuk élőben a Masters Of Rockon.

 

Hozzászólások 

 
+2 #2 Leper Messiah 2018-05-08 20:05
Idézet - The_Sentinel:
OK, hogy Dee legutóbbi lemeze popper volt, de tartok tőle, hogy ez meg a ló túloldala lesz majd.


A "ló túloldala" sokkal jobb. ;)
Idézet
 
 
-4 #1 The_Sentinel 2018-05-08 15:34
OK, hogy Dee legutóbbi lemeze popper volt, de tartok tőle, hogy ez meg a ló túloldala lesz majd.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.