Shock!

november 13.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Flesh & Blood címmel, 2018 elején érkezik a Whitesnake új albuma

0225wsValamikor 2018 elején, Flesh & Blood címmel jelenik meg a Whitesnake új nagylemeze. A csapatnak ez lesz az első, saját dalokat rejtő stúdióalbuma Doug Aldrich távozása óta.

A 2000-es évek elején történt újjáalakulás óta harmadik hagyományos sorlemezét adja ki 2018 elején a Whitesnake. A Flesh & Blood – a Deep Purple-dalokat rejtő The Purple Albumot nem számítva – az első lemez lesz a csapattól, amelyen már Joel Hoekstra gitározik Reb Beach oldalán, és David Coverdale ígérete szerint dinamikus, erőteljes anyagra számíthatnak a rajongók. „Első ízben dolgoztam szerzőként Rebbel és Joellel”, mondta az énekes a Classic Rocknak. „És ezúttal nem kizárólag nagyszerű Coverdale/Hoekstra-, illetve Coverdale/Beach-dalok készültek, hanem három olyan is, amelyek írásában mindhárman közreműködtünk. És kibaszott jók a nóták. Tizennyolc vagy tizenkilenc kivételesen pozitív, tökös, ízes, klasszikus Whitesnake-dalt írtunk, van közöttük minden erőteljes rocktémától kezdve bluesig, epikus témától balladáig. Nagyon izgatott is vagyok a lemez miatt.”

Már az is biztos, hogy a csapat jövő nyáron egy nagyon komoly, Juke Box Heroes című amerikai arénaturnén mutatja be a lemezt a Foreigner és Jason Bonham szólócsapata társaságában, és elvileg egy új koncertvideó is megjelenik még tőlük, amely a legutóbbi, Deep Purple-centrikus műsorú turnén készült. A Whitesnake legutóbbi, saját számokat rejtő anyaga egyébként a 2011-es Forevermore volt.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Wendigo - Budapest, Süss Fel Nap, 2004. november 23.