Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Feloszlik a Bleeding Through

Úgy fest, még idén beszünteti tevékenységét a kaliforniai Bleeding Through, akik először csak annyit közöltek, hogy az április 20-21-ei Hit The Deck fesztiválon való fellépésük az utolsó európai turnéjuk része lesz, majd ennek kapcsán Dave Nassie gitáros megerősítette: a zenekar hamarosan leteszi a lantot.

Utolsó európai turnéjára melegít a Bleeding Through, akik ennek keretében már biztosan ott lesznek az április 20-21-ei Hit The Deck fesztiválon Nagy-Britanniában – jelentették be a Facebookon. „Tisztelem a zenésztársaimat és mindazt a kőkemény munkát, amit belefektettek a zenekarba a csatlakozásom előtt", válaszolta a fenti üzenet kapcsán Dave Nassie gitáros egy rajongói kérdésre, amely azt firtatta, vajon mindez a banda végét is jelenti-e egyben. „Sajnos, haver, igen. Nyíltan vállaltam, mennyire nem akarom, hogy így történjen, de ahogy mondtam, nem én építettem fel a csapatot. Egyszerűen csak imádtam minden egyes percét ennek az egésznek, és egy ember nem tarthat valamit életben, hiába próbáltam meg. Gyertek el és nézzétek meg utoljára a zenekart, amit annyira szerettem."

A zenekar legutóbbi – és ezek szerint legutolsó – lemeze, a The Great Fire tavaly év elején jelent meg. A Bleeding Through nemrég félbehagyni kényszerült a Demon Hunterrel és a Cancer Batsszel közös amerikai turnéját, mivel Brandan Schieppati frontember sürgősségi szájsebészeti beavatkozásnak kényszerült alávetni magát.

 

Hozzászólások 

 
+1 #4 Draveczki-Ury Ádám 2013-01-05 06:03
Igen, ez tényleg mellément. :D Valóban ott van, hogy wisdom teeth (három ráadásul, az brutál lehetett). Javítottam is a szövegben.
Idézet
 
 
+3 #3 VorTexX 2013-01-04 18:00
LOOOOOOLLLLLLLL LLLLL XD XD XD ez eléggé félre ment...

"Brandan had to have three wisdom teeth pulled today - it was a sudden emergency situation. We will not be able to perform in San Diego tonight."

Bölcsességfogel távoltítás magyarul. Ott elképzelhető hogy gáz volt és hirtelen neki kellett esniük, hiszen alapvetően még szájzárat is kaphat az ember egy ilyen helyzetben. De ennek SEMMI köze nincs a fogszabályozásh oz, az a "dental bracers" kategória. Ezért is néztem, a csávón nem láttam ilyen cuccost soha...

Ettől függetlenül ismételten azt mondom hogy ideje volt már befejezniük, érezni lehetett...
Idézet
 
 
+2 #2 Draveczki-Ury Ádám 2013-01-04 14:00
Például: http://www.express.co.uk/posts/view/336314/Brandan-Schieppati-undergoes-emergency-dental-surgery

Mivel a szövegben szerepel az orthodontic szó, valami köze alighanem van a dolognak a fogszabályozásh oz, de így belegondolva lehet, hogy nem konkrétan egy fogszabályozó készülékhez. Vagyis lehet, hogy pontatlanul fordítottam, de mivel nem tudunk részleteket, ez aligha fog kiderülni. :)
Idézet
 
 
+4 #1 VorTexX 2013-01-04 13:53
Ideje volt. btw ez a fogszabályozós hülyeség honnan jött? nem találtam ezzel kapcsolatban hírt semelyik portálon, pedig érdekelt volna milyen sürgősségi ellátás kellhet valakinek aki ilyen készülékkel rendelkezik...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.