Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Félig akusztikusba vált a Gamma Ray

Hamarosan speciális koncertalbummal jelentkezik a Gamma Ray, melynek a ritka dalok élő verzióit rejtő 2003-as Skeletons In The Closet mintájára Skeletons And Majesties lesz a címe. Az igazi érdekesség az, hogy a kiadvány egy részén akusztikus hangszerelésben játsszák majd a banda legismertebb sikerdalait.

„Mivel a Skeletons In The Closet album olyan remek fogadtatásra talált pár évvel ezelőtt, úgy gondoltuk, itt az ideje egy kis ráadásnak", áll a zenekar közleményében. „Ahogy végigtekintettünk az eddigi lemezeinken, rájöttünk, hogy még mindig tonnányi olyan nótánk van, amiket ritkán vagy egyenesen soha nem játszottunk élőben. Így aztán úgy döntöttünk, hogy egy totálisan eltérő programmal fogunk turnézni, és kissé felújítjuk ezeket a dalokat a mai tudásunknak megfelelően."

Ez azonban még nem minden, Kai Hansenéknek ugyanis olyan ötletük támadt, ami 2011-ben már semmiképpen sem meglepő, tőlük viszont újdonság. „Ahogy jammelgettünk az akusztikus gitárokkal, rájöttünk, mennyire jó móka ez, és egy csomó számunk remekül hallgatható unplugged formában is. Szóval ezeken a speciális koncerteken egyaránt játszunk majd eddig sosem vagy csak ritkán hallott dalokat teljes vértezetben, és a legismertebb slágereinket más formában, akusztikusan", írják a tagok,

A Gamma Ray legutóbb tavaly jelentkezett új albummal To The Metal címmel. A Skeletons And Majesties kapcsán a zenekar későbbre ígéri a pontos részleteket.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.