Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Fear Factory: vissza a gyökerekhez?

Június 5-én jelenik meg a Candlelightnál a Fear Factory új nagylemeze, a The Industrialist, amely tíz dalt rejt majd. A konceptlemezt ezúttal is Burton C. Bell énekes és Dino Cazares gitáros írták, borítóját pedig a Devin Townsend mellől ismert Anthony Clarkson készíti.

„Egy futurisztikus meséről van szó, amely egy robot történetét meséli el", mondja a koncepcióról Burton. „Arról szól, ahogy küzd a túlélésért, a saját létezéséért egy keserű világban. A szövegek ezt a sztorit mesélik el, miközben a zene tökéletesebben elegyíti az indusztriális gyökereinket a metalos éllel, mint azelőtt bármikor. Mindezt anélkül, hogy elveszítettük volna azt a hangzást, ami a szónikus pusztítás gépezetévé teszi a Fear Factoryt. Egyik korszakunk rajongói sem csalódnak majd!"

A közel egyórás album a két főagy szerint hihetetlenül lazán és könnyeden állt össze. „Nagyon jó érzés volt ismét megragadni a Fear Factory igazi hangzását, visszatérni oda, ahol ez az egész elkezdődött, miközben ú szintekre juttattuk el a bandát!"

A Rhys Fulber producerrel, illetve Greg Reely és Logan Mader keverési segítségével elkészített The Industrialisten még nem játszik a banda nemrég csatasorba állított új basszere, Matt DeVries. A dobos továbbra is Gene Hoglan, akivel nemrég interjút készítettünk - ebben sok minden egyéb mellett természetesen a Fear Factoryról is beszélt.

 

Hozzászólások 

 
+2 #1 Zsolt 2012-03-01 21:29
tudom, hogy megvan a Mechanize cd-jük, persze most nem találom :(
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.