Shock!

január 22.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

False Flag Operation: új EP a Magma Rise műhelyéből

magmarise_cMárcius 14-én jelenik meg a hazai doom metal zászlóvivője, a Magma Rise harmadik anyaga a NAIL Records / Hammer Music gondozásában. A False Flag Operation EP három évvel az előző CD, a The Man In The Maze után lát napvilágot.

Míg a digitális kiadásokban a két anyag önállóan szerepel, addig a fizikai formátumú False Flag Operation kiadványban, az új EP exkluzív digipak csomagolású kétlemezes CD változatának bónusz korongja a The Man In The Maze album. A 2016-os Magma Rise EP vendége Brian „Butch" Balich, az Argus énekese. A doom legenda Penance egykori tagja a Pray For The Dead című Trouble-klasszikus feldolgozásában működik közre.

„Az új dalok kissé komorabbak, mint a The Man In The Maze anyag, most ez csapódott le mindabból, ami pillanatnyilag körbevesz minket", mondja Holdampf Gábor énekes/basszer. „Olyan világban élünk, ami nem szól másról, mint arról, hogyan lehet az embereket manipulálni, beterelni őket ilyen-olyan áramlatokba, aztán egymásra zúdítani őket... A Trouble-feldolgozást már évek óta tervezzük, most került megvalósításra. Az apropója annyi, hogy Butch barátunk, aki a doom legenda Penance hajdani énekese, jelenleg az Argus tagja, néhány évvel ezelőtt jelezte, hogy szeretné rögzíteni ezt a Trouble-dalt, és társakat keres hozzá. Említettem neki, hogy a Magma Rise-zal szívesen felvesszük, ő pedig felénekli. Aztán ilyen-olyan okok miatt elhalasztottuk a dolgot, most viszont eljött az idő."

Az új EP dalai elsőként március 16-án, szerdán lesznek majd hallhatók, amikor is a budapesti Dürer Kert színpadán ad koncertet a Magma Rise, a német Stepfather Fred és az amerikai The Skull társaságában.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wendigo - Budapest, Rocktogon, 2007. április 29.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2004. október 29.

 

Wendigo - Gödöllő, Trafó, 2004. október 8.