Shock!

július 05.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Ez itt a Bullet 2.0-ás verziójának kezdete”

Pénteken megjelent a Bullet For My Valentine hetedik nagylemeze, amely a nevüket viseli címként, és most végighallgatható. Jó hír, hogy a zenekar jövő év elején ismét eljut Magyarországra a turnén.

0622bfmv

November 5-én jött ki a Spinefarm /Search & Destroy gondozásában a Bullet For My Valentine új albuma. A zenekar nevét viselő lemezt igen súlyosnak ígérték Matt Tuckék. „Ez itt a Bullet 2.0-ás verziójának kezdete – mondja a frontember. – Megmutatja, hol tartunk most: a zene friss, agresszív, és zsigeribb, szenvedélyesebb, mint valaha. Azt akartam, hogy teljes fegyverzetben, a kibaszott középső ujjakat bemutatva egyből torokra menjünk. Ez itt a Bullet For My Valentine egy sokkal agresszívebb, intenzívebb arca. Mindig is bennünk volt, csak soha nem nyitottam ki a gátakat. Metaforikusan véve le akarom nyakazni az embereket ezzel a lemezzel." „Szerintem ez a Bullet For My Valentine általam ismert eddigi legvérengzőbb oldala – teszi hozzá Michael Paget szólógitáros. – Itt az ideje, hogy kihozzunk egy igazán dühös, súlyos, agresszív lemezt. Alig várom, hogy grimaszoljak ezekre a dalokra a színpadon!"

bulletformyvalentine_cA dallista az alábbi:

01. Parasite
02. Knives
03. My Reverie
04. No Happy Ever After
05. Can't Escape The Waves
06. Bastards
07. Rainbow Veins
08. Shatter
09. Paralysed
10. Death By a Thousand Cuts

Az album most teljes egészében, hivatalosan végighallgatható. A zenekar legutóbbi nagylemeze a 2018-as Gravity volt. Jó hír, hogy a lemezbemutató turné 2022. február 13-án Budapestet is eléri, a koncert helyszíne a Barba Negra lesz. A teljes körű jegyértékesítés július 27-én, 11 órakor kezdődött a www.livenation.hu, a www.funcode.hu és a www.rock1.hu oldalakon keresztül.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wendigo - Gödöllő, Trafó, 2004. október 8.