Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Ez a leganarchistább album, aminek az elkészítésében valaha részt vettem!”

Unhealthy Mechanisms címmel jelenik meg a Go Ahead And Die második albuma. A zenekar motorja Max Cavalera és kisebbik fia, Igor Amadeus.

0823goaheadanddie

Két évvel ezelőtt jelent meg a Go Ahead And Die első nagylemeze, amelynek október 20-án a folytatása is megérkezik a Nuclear Blast gondozásában. Az Unhealthy Mechanisms Arthur Rizk hangmérnöki segítségével készült el, és egy poszton változás történt a trióban: Max Cavalera énekes/gitáros és Igor Amadeus Cavalera énekes/basszer/gitáros ezúttal Johnny Valles dobossal rögzítette a dalokat. „Ez a lemez még az előzőnél is brutálisabb, vadállatibb, szélsőségesebb és intenzívebb! – mondja Max. – Fejest ugrunk vele a mentális egészség témakörébe! Emellett pedig ez a leganarchistább album, aminek az elkészítésében valaha részt vettem!"

goaheadanddie_cA lemezre az alábbi szerzemények kerülnek fel:

01. Desert Carnage
02. Split Scalp
03. Tumors
04. Drug-O-Cop
05. No Easy Way Out
06. M.D.A. (Most Dangerous Animal)
07. Chasm
08. Cyber Slavery
09. Blast Zone
10. Unhealthy Mechanisms

A Tumors Costin Chioreanu által készített videója máris megtekinthető. Max és ifjabb Igor ősszel Budapesten is fellép, igaz, nem a Go Ahead And Die keretei között: a Cavalera formáció egy európai turné keretein belül mutatja majd be a Bestial Devastation és a Morbid Visions újravett változatait, ebben a bandában pedig Max és öccse, Igor mellett Igor Amadeus, illetve Travis Stone basszer (Pig Destroyer) teszi teljessé a felállást. A magyar buli november 30-án lesz a Dürer Kertben, részletek és jegyinformációk itt. Max augusztus elején egyébként már járt Magyarországon, akkor a Soulfly élén.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.