Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Új énekessel folytatja Jake E. Lee zenekara

1108jakeBaráti légkörben, de megvált egymástól Jake E. Lee és Red Dragon Cartel nevű csapatának énekese, Darren Smith. A frontember visszatér eredeti bandájába, a Harem Scarembe, Ozzy volt gitárosa pedig új énekessel folytatja a munkát.

Távozott a Red Dragon Cartelből Darren Smith énekes, aki annak idején a Harem Scarem dobosaként, illetve alkalmi vokalistájaként vált ismertté, és Ozzy ex-gitárosának bandájában debütált teljes jogú frontemberként. A döntés háttere egyelőre nem ismert, csupán annyi bizonyos, hogy a felek között nincs harag. Smith a hírek szerint ismét a kanadai melodikus rockerekkel turnézik majd hamarosan. Darren szimplán csak nehéz, de helyes döntésnek nevezte a fejleményeket, és azt ígéri, egy napon talán majd többet is elárul…

A Red Dragon Cartel énekese eközben Michael Beck lett, aki Darrenhez hasonlóan nem főállású énekes, hanem stúdiótulajdonos, aki korábban többek között olyan csapatokkal dolgozott, mint a Soilwork vagy a Marilyn Manson.

A banda tavaly jelentette meg bemutatkozó albumát, amelynek kapcsán Magyarországra is eljutottak, ám a legnagyobb sajtónyilvánosságot balul elsült debütáló fellépésük kapcsán sikerült biztosítaniuk maguknak, amikor is egy hollywoodi klubban Smith totál részegen lépett színpadra, és botrányosan pocsék teljesítményt nyújtott.

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 hjules 2015-03-19 15:57
Na, ez rossz hír! Brutál torok!!!! :(:(
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.