Shock!

május 05.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Énekes nélkül az Angra

Kilépett a brazil power/speed metalos Angrából az énekes Eduardo „Edu" Falaschi, aki több mint tíz éve állt a zenekar mikrofonjánál. A döntés hátterében szimpla okok húzódnak meg: a frontember más dolgokra kíván koncentrálni a jövőben – így például eredetileg mellékprojektként indított, Almah nevű csapatára.

Falaschi közleményében azt írja: nagyon szerencsésnek érzi magát, amiért az elmúlt időszakban a világ minden táján megfordulhatott a zenekarral, ám most úgy érzi, itt az ideje a váltásnak. „Úgy hagyom itt a csapatot, hogy már most is hiányzik mindaz, amit együtt felépítettünk, különösen a Rebirth és a Temple Of Shadows boldog idején", szögezi le az énekes, aki sok sikert kíván társainak a folytatáshoz. Mint hozzáteszi, rengeteg tervvel rendelkezik a jövőre nézve, amik teljes embert kívánnak az összes érintettől – éppen ezért Felipe Andreoli, az Almah basszere innentől kezdve csak az Angrában érintett, az Almah-ban mást keresnek majd a helyébe. Mindez feltételezhetően azt is jelenti, hogy Falaschi a továbbiakban az Almah-t helyezi majd első helyre zenei karrierje során.

Az énekes André Matos távozását követően, 2000-ben került be az Angrába, és négy sikeres, a szakma és a közönség által is nagyra értékelt albumon énekelt a csapatban. Egyelőre nem tudni, ki kerül majd a helyére.

 

Hozzászólások 

 
#1 Equinox 2012-05-24 16:21
Nagy kár. Andre Matos nem jön vissza?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.