Shock!

május 03.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Elstartolt Alice Cooper új turnéja, Kane Roberts akár tartósan is maradna

Csaknem három és fél évtized után ismét Kane Robertsszel játszik Alice Cooper. Az aktuális amerikai turné nyitókoncertjéről máris megtekinthető pár felvétel.

0909alicekane

Nita Strauss Demi Lovatóhoz történt távozása után ismét a ’80-as évek második felében aktív Kane Robertsszel koncertezik Alice Cooper. Roberts Ryan Roxie és Tommy Henriksen gitárpartnere a koncerteken. A gitáros annak idején 1985 és 1988 között zenélt Cooper bandájában, szerzőtársként és gitárosként egyaránt domináns szerepet játszott az énekes feltámadását elhozó 1986-os Constrictor és 1987-es Raise Your Fist And Yell lemezeken. Az aktuális turné szeptember 7-én startolt a pennsylvaniai Bethlehemben, és máris megtekinthető néhány felvétel a nyitóbuliról.

Noha egyelőre csupán másfél hónapról van szó, Kane egy interjúban nem zárta ki, hogy tartósan is maradjon Alice oldalán. „Szívesen vennék fel vele új dalokat – mondta a gitáros a Vinyl Writer Musicnak. – Egyelőre öt hétről beszélünk, és mintha maga lenne ez a tökéletesség így: van a dolognak eleje és vége. Ha továbbfejlődik a történet, annak is lesz oka, meg annak is, ha nem.”

 

Hozzászólások 

 
#2 queensryche999 2022-09-09 17:39
Ami azt illeti, Kane játéka néhol kicsit - néhol nagyon - rozsdásnak tűnik. Tekintettel arra, hogy ez volt az első buli, bízom benne, hogy ennél csak jobb lesz később. Talán csak én láttam ezt bele egy-egy arckifejezésbe, de mintha meg is lenne illetődve. Elszokott ő azért az effajta rivaldafénytől, függetlenül attól, hogy volt itt-ott néhány zenei megmozdulása az elmúlt 15 évben.
Idézet
 
 
#1 Nordmann 2022-09-09 13:42
75 évesen... vmi besz@rás, hogy odasz@b az öreg még mindig! Nagyon bírom!!! Remélem, lesz hivatalos koncertfilm is.

OFF: A YouTube-on van fent videó a Dream Theater Rock in Rio fellépéséről. Hát a gyomrom összeszorult. A Sacirificed Sonsnál fel is adtam, annyira elkeserítő... és már nem csak LaBrie teljesítménye volt kritikán aluli, a többiek is mintha... nem is tudom. :( Eleve ez a nagy színpad, minimalista elrendezéssel, relatíve kis dobszerkóval nagyon nem illik hozzájuk.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.