Shock!

február 19.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Elhunyt Baki Ádám

Egy horvátországi közúti balesetben szeptember 8-án elhunyt Baki Ádám, a Stonehenge egykori billentyűse. A zenész 34 éves volt, és egy kamionsofőr okozta a halálát egy kanyargós útszakaszon.

Baki Ádámot, becenevén Pixelt Horvátországban érte súlyos közúti baleset szombaton, este 21.10-kor, a Malinska és Krk közötti úton, Malinska Dubasnica területén: a kanyargós úton egy üzemanyagszállító kamion rosszul vett be egy kanyart, majd felborult, és három autót sodort magával. Ezek közül az első volt a Stonehenge egykori billentyűséé – úgy tudjuk, Ádám még a helyszínen, szinte azonnal meghalt. Vele együtt utazó barátnője, a kamionsofőr és a többi autó utasai csak könnyebb sérüléseket szenvedtek. Egyes információk szerint a kamion sofőrje ittas volt, de ezt egyelőre nem tudni pontosan. A tartálykocsi 13 ezer liter gázolajat szállított, a horvát rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

Baki Ádám 34 éves volt, és oroszlánrészt vállalt az ezredforduló tájékán igen népszerűnek számító Stonehenge első lemeze, a 2001-es Angelo Salutante elkészítésében, de a Nerine EP-n is az ő játéka hallható.

 

Hozzászólások 

 
+8 #1 Equinox 2012-09-13 18:16
Szegény! Nyugodjon békében. Egyik kedvenc magyar lemezem az Angelo Salutante
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.