Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Egyelőre beugró dobossal megy tovább a Twisted Sister

0401ts2015-ben még mindenképpen tovább koncertezik, közben pedig átgondolja a további lépéseket a Twisted Sister, akik március 20-án tragikus és váratlan módon elveszítették dobosukat, A.J. Perót. Jay Jay French szavai alapján egyelőre még nyitott kérdés, mi lehet vagy mi nem lehet a zenekarral az idei koncertek után.

„Rádöbbentem, hogy a közös történetünk olyan hosszú, mély és szoros, hogy A.J. halála tényleg alapjaiban rázott meg bennünket”, írta blogján Jay Jay French gitáros, a zenekar alapítója. „Ennek hatására döbbentem rá arra az alapvető kapcsolatra, ami barátokként zenekari, illetve cégtársi minőségben áll fent közöttünk immáron lassan negyven éve. Ez a cég sok embert alkalmaz, és megteremtett egy olyan üzleti modellt, amelyet sok hozzánk hasonló zenekar irigyel.”

A csapat az idei évre betervezett koncerteket mindenképpen lenyomja. „Az idei koncertjeinken A.J. előtt tisztelgünk. Hamarosan egy professzionális dobos kerül a posztjára, aki egyben jóbarátunk is, így teljesíthetjük a turnékötelezettségeinket, és ami még fontosabb, nyerünk némi időt, hogy meghozzunk pár roppant kemény döntést is a jövőnket illetően. Ma már biztosan nem ugyanazok a kölykök vagyunk, akik negyven évvel ezelőtt arról álmodtak, hogy rocksztárok lesznek. Ott vannak rajtunk a sebhelyek is bizonyítékul… Ma már felnőttek vagyunk, akik egy vállalkozást működtetnek, és a vállalkozásoknak menniük kell tovább, még akkor is, ha csak könnyfüggönyön keresztül lát közben az ember.”

French pár nappal ezelőtt még úgy fogalmazott, hogy jövőre, a zenekar fennállásának – pontosabban Dee Snider, Eddie Ojeda és az ő közös pályafutásának – negyvenéves évfordulójának esztendejében talán itt lehet az ideje a végleges befejezésnek. Eszerint akkor mégsem feltétlenül…

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.