Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Egyáltalán nem tervezi a leállást a Judas Priest

Glenn Tipton visszavonulása után ismét megindult a találgatás a Judas Priest-sztori esetlegesen közelgő befejezéséről, ám a banda őstagjai most egy interjúban leszögezték: nem terveznek leállni.

1128jp

„Nem tudom elképzelni, hogy valaha is azt mondanánk: igen, 2022 júliusában, egy szerda délutánon, 3 órakor befejezzük”, szögezte le Rob Halford a brit Metal Hammernek, amikor arról kérdezték: vajon leáll-e a Judas Priest Glenn Tipton egészségügyi kényszernyugdíjazása után, miután befejezték a holnap megjelenő Firepower lemez turnéit. „Szerintem manapság sokkal jobban élvezzük ezt az egészet, és sokkal hálásabbak vagyunk a rajongóknak a támogatásért, amiért ilyen messzire juthattunk, mint valaha. Annyira, hogy nem mondod azt: ez itt a búcsúturné, és utána visszavonulsz. Szerintem lassan, de biztosan kevesebbet és kevesebbet és kevesebbet játszunk majd, de még ezt sem gondolnám, hogy a belátható jövőben alakulna így.”

„Az Epitaph turnénak tényleg úgy indultunk neki, hogy be akarjuk fejezni utána”, tette hozzá Ian Hill. „Aztán annyi ajánlatot kaptunk, hogy egy idő után láttuk: egyszerűen lehetetlen lesz valaha is abbahagyni. Hol nem játszol? Kijön egy új album, követi a turné, futnak be a további ajánlatok a világ minden tájáról, te meg valahogy ismét azon kapod magad, hogy megint turnézol.” „El kell menned mindenhová, ahol a rajongók várnak”, mondta Halford. „Különböző módokon is meg lehet szervezni egy turnét, de azt nem teheted meg, hogy elmész A-ba és C-be, de B-t közben kihagyod, mert az ott élők is harminc-negyven éve támogatnak. Ilyenkor persze meg lehet próbálni elmagyarázni nekik, hogy el kell utazniuk ezer mérföldnyire, A-ba vagy C-be, de sem zenekarként, sem emberileg nem szeretnénk így hozzáállni ehhez. Ezért aztán megyünk és megyünk és megyünk tovább, a dolog vége pedig akkor következik, amikor ő maga úgy dönt, hogy beköszön…”

judaspriest_cA március 9-én érkező lemez dallistája az alábbi:

01. Firepower
02. Lightning Strike
03. Evil Never Dies
04. Never The Heroes
05. Necromancer
06. Children of the Sun
07. Guardians
08. Rising From Ruins
09. Flame Thrower
10. Spectre
11. Traitors Gate
12. No Surrender
13. Lone Wolf
14. Sea of Red

A Tipton helyén Andy Sneappel felálló Priest július 24-én ismét eljut Magyarországra: Rob Halfordék a Papp László Sportarénában játszanak majd. További részletek a budapesti koncertről itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.